BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 11, 2010

I memang marah ok orang cakap macam ni

aku memang sangat marah okey kalau orang cakap
"kau ni..semenjak dua menjak ni dah berubah"

haish........................haish......................HAISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sangat marah.....

kalau dia nak cakap

"eh kau ni...dah berubah la ..dulu tak pakai nail colour..skang waktu period dah pakai"
YES!..kalau cakap cam tuh aku tak marah...
sebabnya aku memang nak pakai....

tapi aku marah dalam satu hal nih...
dah lama dah aku dengar..
bukan tuju kat aku gak...
kadang2 kawan aku pun kena....

haish................HAISH!!!!!!!!!!!!!!
*dah tak tahu nak tunjuk kemrahan dalam bentuk apa lagi*

straight to the point..
ayat mengANCAM nyawa sapa yang tanya...

"kau...semenjak masuk teater ko berubah sangat"
"kau...sejak kawan dengan dia kau berubah sangat"
etc

boleh tak ayat nak cakap aku berubah bagi sedap sikit telinga...
jangan nak BLAME apa yang aku sedang lakukan..
or dengan sapa aku kawan...

ni pasal aku dulu...
terang2 aku cakap aku tak berubah sebab environment...
and bukan jugak KAWAN....

sebenarnya aku paling marah la bila orang cakap,kalau masuk teater mesti ko soSIAL gila...
helo!!!!!!
ko yang tak tahu macam mana nak berteater ko salahkan teater la
*aku adalah budak teater UKM*

aku berlakon tak pernah touch skin ek dengan lelaki...
aku berlakon tak pernah ek diorang paksa2 suruh tanggal tudung...
semua depends on ko...
orang akan tanya elok
"awak berlakon selesa tak bertudung????awak berlakon selesa tak bogel???"

kalau kau kata

YA!!!AKU MEMANG SELESA MELEMPARKAN DIALOG KU SAMBIL BERBOGEL

confirm la orang suruh ko berlakon bogel...
B.A.N.G.A.N.G

so boleh nampak tak apa yang aku cuba cakap???
diri sendiri yang menyebabkan diri sendiri berubah...
bukan environment...

tak nampak sudah!!!!
orang yang mengalami jer nampak

haish....HAISH!!!!!YOSH!!!!!

lagi satu...

"kau ni..semenjak kawan dengan si polan kau dah pandai keluar dengan lelaki"
yer....aku memang keluar dengan lelaki..
aku pernah buat apa2 ke??????
tak yah main teka teki..
kalau baca blog aku korang tau dengan sapa aku keluar..
pergi tanya protonian sepanjang aku keluar berdua dengan dia

aku pernah ke rogol dia????
aku pernah ke cium dia????
aku pernah ke ..apa2 je lah...

pernah ker?????
PROTONIAN KO JAWAB!
*jangan mengharap jawapan dia...dia jarang masuk blog aku..baik korang email jer dia*

dah tu pulak...
tadi kawan aku cakap...
kawan dia kata dia nih dah banyak berubah semenjak dok KL...
dengan alasan apa tau???
2 kali kawan dia tuh call kawan aku nih ...
kawan aku tengah kat MIDVALLEY...

dey!!!!!kau yang call orang 6 bulan sekali ko nak cakap

"eh2..everytime i call u,u selalu jer keluar..u dah banyak berubah semenjak dok KL...dah pandai keluar "

padahal ko tak tahu kawan aku tu keluar pun jarang..itu KEBETULAN!!!!
bukan hari2 dia keluar gi midvalley...

kau yang tak dapat dok KL ko nak salahkan kawan aku yang dapat dok KL...
gituh????
BLAH!!!!!!!!!

lagi satu kepantangan aku apabila dapat mesej

"eh..............kau sekarang dah lain kan??????tak contact dah dengan aku semenjak ada kawan baru....."

ko pernah terfikir tak yang aku ada baaaaaaaaaaaaaanyak lagi kerja lain selain daripada nak fikir
eh2..aku tak sempat la call A hari ni..camner ni..
eh2...aku tak gitau lagi la kat B yang aku nak keluar...

ha elok..sehari kredit rm100 pun tak cukup sebabnya asal nak buat apa

"aku nak gi toilet nih..nak berak jap.."
pastu tekan sent to ALL...

ingat fonbook aku ada 10 nombor jer????

pernah tak terfikir yang kawan kita itu banyak lagi kerja nak buat dari jaga one of her friends jer?????

BFF..kita pun tak mesej hari2 kan??????

haish.........HAISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


p/s:
aku bukan nak berlagak...fine if you nak tegur orang ..tak salah..especially aku....
kalau ko nak tegur ..

weyh..ko skang dah pandai ek pakai seluar jeans ketat2..
..
weyh..kau skang dah pandai ek wink2 mata kat lelaki.
.

aku tak kisah..tapi kalau kau cakap..

weyh!!!kau dah pandai wink2 mata kat lelaki ekkkk...ni pasal teater la nih !!!!

memang ko tempah kerusi letrik satu.....

4 tweet2:

EzsulhAR said...

sabar widda sabar, itu mulut-mulut dengki je tu. diorang nak the same things but couldn't get through. wtf sangat. hahaha.

[z@ck] said...

hasma..
ang dah berubah la sejak dua menjak ni..
hehehe

widda_me said...

@ezsulhar:owh..i love u bebeyh..u slalu sokong i

@zack:jaga hang balik malaysia..aku musnahkan hdup hang!!!!!!!!!!!!

ayeen:) said...

aahahahahhahaa..widda mmg dah berubah lepas masuk teater..suka buli orang lain.jahat:))