BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 7, 2010

HIPOKRIT..penah alami???

HIPOKRIT!!!

taboo la kalau sebut menaatang nih..

"eh...ko hipokrit????"

"ish ko nih!!!!aku macam hipokrit ker??????"

semua orang takkan ngaku dia hipokrit kan????
takyah bagi contoh ramai2...aku pun hipokrit tapi kadang2 takmo ngaku..hahahaha

kat dunia ni aku berani jamin la...
kalau salah jaminan aku ,aku berani kerat bontot teddy bear aku...
semua orang penah hipokrit...
BUKAN SEKALI..paling cikai pun mesti 10 KALI...
dan2 semua pakat kira berapa kali...
kannnn???tak cukup jari kan nak kira???
nah amik jari kaki aku....
tolong nail polish sekali...

dah tu bila tanya pendapat..uish!!!!hipoktir selalu..

tambah kalau aku cakap...
"JOM AKU BELANJA MAKAN KAT KENNY RODGERS"

time ni kalau aku ajak masuk fitting room pun kalau aku pakai baju dah macam badak pakai sepender superman pun ko kata cantik kan????
kannnnnnnnnnnnnnnnn??????

dalam hati
"eh..widda nak belanja..kena puji...."

ha..ngan aku kau cakap cam tu aku bagi KENNY RODGER AND OUT NOW!!!!

kadang2 kita hipokrit ni bersebab kannnn????
nak jaga hati orang..nak jaga diri sendiri(hahahaha)..nak jaga macam2 la...

kadang2 dalam blog pun kena hipokrit sebab nak baca hati readers...
kena hipokrit manjang jer kan????

ini jer update untuk ri ni....
tajuk adalah macam nak buat satu perbincangan kemuncak perdana hal ehwal dunia..
tapi seciput jer tulisnya...

aku banyak keje...tak sempat nak tulis...
mana nak tulis..mana nak taip assgment..makan lagi..pas makan berak...dah tu camner????

2 tweet2:

Deco [MisS N] said...

yeah..deco agree sama kamu..kadang2 kita terpaksa berpura2/hipokrit... in order to be better pon kita terpaksa hipokrit..

let say,kita nih jenis cepat terasa. n we know that yg kita harus to be tough so kita pon berpura2 cool when someone menyakitkan ati kita...makanya kita hipokrit sekejap...when kita salu praktis to be cool,lame2 kita akan jd cool la..so tak salah HIPOKRIT...jgn hidung Belang suda..

widda_me said...

@deco:

tq dtg blog i

BETUL!!!saya sokong anda