BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 2, 2010

Sumpah takde idea....idea weh!

aku tak tau nak tulis apa sebenarnya ....

so aku nak citer sikit pasal ada sorang manusia saiko ni..
ada 2 orang aku jumpa sebenarnya dalam this 2 weeks tapi aku citer sorang je lah...
sebabnya aku malas nak taip.....bleyh????

ok...
ada sorang kawan aku...
dia clash dengan bf dia....
takpelah dia clash tu kan...
tak efek aku apa pun even my friend too..

tapi!!!!
(amik ko...kalau merah tu memang serius)
bf dia tu yang bagi masalah pada diri dia,diri kawan aku...EVEN MYSELF!!!!!

setiap kali conversation aku dengan kawan aku
dia mesti nak komen sekali............

OMG!!!
aku rimas....

then dalam masa yang sama dia dok komen setiap apa yang kawan aku buat...
NASIB kawan aku tu lembut kalau aku?????????????.........
siap dah laki tu aku upah mana2 imam tolong sunatkan sekali lagi...

kalau nak gila talak boleh tak jangan dengan cara tu????
pujuk la elok2 bodoh...
pompuan tak suka paksa2...
bukan pompuan jer..semua orang sama kan???tak suka paksa...
so lagi ko dok saiko kawan aku tu dalam wall dia lagi bertambah benci dia kat ko...
be matured la weyh...
dah sah2 perangai ko yang kurang matured tu buat kawan aku tu menyampah...

aku rasa exbf kawan aku tu kena banyak tengok movie and baca novel sikit...
ko dah khatam dengan apa yang aku cakap tu baru ko boleh fikir nak ngorat kawan aku tuh...
ITUPUN KALAU KAWAN AKU TU MASIH SAYANG KO..

aku tak memihak mana2 ek...
laki tak perempuan tak...
senang cerita jangan suka memaksa orang....
jangan saiko orang lebih2 ...
kang ada yang saiko orang lebih ko dapat habuan di SAIKO dengan kerusi elektrik kat tanjung rambutan..nak?????
aku boleh tolong set up kerusi eletrik tu...
aku terus letak power MAX!!

tangan aku ringan jerrrrrrrrr nak upload gambar saiko tu...
tapi aku risau one day tiba2 cucu dia bukak blog aku ker kan???
(very the berangan bila cakap cucu dia nak baca blog UNdiva ni kan????????????)

buat kawan ku tahi itik(nama samaran) sila bersabar....aku tau ko rasa macam nak suruh aku duduk atas si saiko gila tu biar pecah dua kan????

p/s:ngantuk tapi keje tak siap lagi.....................

5 tweet2:

Alynn Notnot said...

gila rimas laki camtu!

fAcChaN said...

cam knl je sape kwn widda n mamat tuh.hehe

@ku d! sin!e said...

desprte x bf...
hahaha

LurVeLadYbuG said...

tu la, aku pn cm knal je.
ish3 klau aku la,mmg sonok sgt klau ko saiko die kat kusi letrik.
hahaha :D

widda_me said...

@alynn:yes..sangatttt!

@fachan:hahahahahah

@di sinie:yes..realy!

@lurve lady bug:kenal sgtttttt kan?????

jom ...aku nak letak kat kerusi letrik dengan kepal skit tuh....