BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 6, 2010

HAish korang niiiiiiiiiiii...............

hmmmmmmm....
first kali bagi aku gelak....
hahahahahha...
ok dah....

sekarang ni aku rasa orang memang tengah gila komen2 kat fb kowt...
especially gambar la kan....
takde keje nak update status

"aku tengah masak nasi goreng...sedap nya.........."


sampai 2 bulan kannn

hmmmmm...
1 st sekali dak2 sekolah rendah aku...
gambar tu bukan gambar batch aku pun...
tapi diorang tagged gak sebab nak bagi mudah kawan2 lama add...

tapi..
amek ko!!!
dah ribu riban komen dia ha....
lagi aku nak tunggu?????
asal on FB notification dia...nah!!!!over 100...
aku kalau dah 100 ni aku tak tengok satu2 dah....
sekali aku terlepas benda2 penting sebab aku ignore 100 notification....
so aku remove my name dari gamabr tu...
sorry you guys...bukan belagak...
tapi aku ni tak larat delete email and belek notifiCation yang belambak hari2...

dah semalam..
dak2 kos aku...
tagged gambar ...
ada gak nama aku..
TAPI GAMBAR AKU TAK DE PUN..(sedih~~~~~~~~~~)
cerita pasal nak jadi ibu ke apa ntah...
amik ko....
aku tinggal fb tak sampai dua minit jer pun....
sebab pergi buang sampah...
ha..bukak2 FB dah ada over 20 notofication...
baru dua minit....
hmmmm...
macam biasa..tak larat delete email..
maka i remove my name dari pics tuh...
sorry once again...sumpah aku tak belagak...
aku usha2 gak gambar2 tuh...
and bukan tak nak amik port...
kang amik port jer belambak2 email

"ikan bebolos had commented on ur pics" "syafiqah sair had commented on ur pics" "siti salwa had commented on ur pics" "eja hassan had commented on ur pics" "tom hares had commented on ur pics" "kamarul had commented on ur pics"
kalau FB dah tukar format hantar email macam ni baru aku amik port..heheh
"ALL OF YOUR MARINE FRIENDS HAD COMMENT ON UR PICS"
ha..cam ni senang...aku nak usha senang....aku nak delete email pun senang..

boleh?????

sorry lagi sekali....
aku bukan tak nak amik port or bersuka ria comment gambar tapi aku tak larat delete email jer...
sebab aku jenis kalau tak larat aku akan buat
"DELETE ALL EMAIL"

kangggg aku terdelete email

"UR DAD HAS SENT U $200 TO U..PLZ REPLY TO ACCEPT THE MONEY..IF U DONT REPLY THE MONEY WILL GONE TO THE WIND "

ha!!..kang sapa susah?????
aku jugak takde duit.....

hahhaha...
cuba kira berapa kali aku mention aku tak larat delete email...


p/s:acik...plz....nak balik minggu depan....nak balik..nak balik..nak balik...

pedulikan budak yang pakai tudung meleret berangan dia jadi wondergirls....
aku rasa syasya confuse lah antara wondergirls and kareena kapoor ..
dia ingat dua spesies itu dari negara yang sama...
tu yang pakai gown ala2 lagu nobody tapi pakai kain cam tu kat kepala..
adoyai....payah ada anak buah fashion disaster...

3 tweet2:

EzsulhAR said...

anak buah fashion disaster la kaedahnya. haha.

@ku d! sin!e said...

rindu kg halaman nyer...?
huhu

widda_me said...

@ezsulhar:hahahaha..memang pun...acu dia sikit lagi nak jadi fashion terrorist

@aku disinie:yup..huhuhuhu...sedih