BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 3, 2010

Kadang-kadang kita perlu belajar sesuatu yang senang tapi sukar ...

mood sekarang adalah serius....

kadang2 aku perlu belajar banyak benda yang kecik2.....

contoh...
aku ni palinggggggggggggg tak suka amik tahu hal2 bagi aku remeh...
bagi korang tak tahu la kan?
aku nak amik tau benda yang ada kaitan dengan life aku jer..

contoh:ada aku kisah berapa orang minit orang lawan bola????
aku baru tahu tadi..zati gitau...

"awid..budak2 sekolah cuti bila???"

"entah la mak...awid tak sekolah dah buat apa nak tau"

"payah tanya hang ni..manjang tak tau"

punya lah aku tak amik tau sampai raya tahun lepas baru aku tahu kita dah tukar PM...
tu pun auntie aku gitau....
dasat tak????aku boleh kena bunag negara HOKEY!!!

and skang aku rasa aku kena belajar untuk cakap tidakkkkkk...
apa2 pilihan yang aku buat aku tetap kena belajar nih...

kalau orang mintak tolong apa2,
aku cukup suuuuuuuuuuuuuuuuuuusah nak cakap TIDAK even aku sangat busy untuk masa tu...
sebab aku fikir..eh..diorang lagi busy dari aku kowt...kesian diorang...

entahlah....
aku bukan innocent....aku bukan baik...
tapi aku memang macam ni........

okeylah..
nak tido...
esok update banyak sikit...daaa

3 tweet2:

@ku d! sin!e said...

cian ko..
aku pown kekdg cmtu gak..
tp bab hal2 berite 2 aku follow..
pasal aku ske tgok brite..
kdg2 de miss jugak lah..

widda_me said...

@aku di sinie:

hahahahha..
aku terukkan?

aNoZ said...

aku pun same malas.. bile ade org ckp, baru aku dgr. kalo x, nk tnye pun mls. haha