BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 8, 2010

Motif ko apa??????

tak yah cakap banyak...
straight forward
aku suka gelak2 tengok keyword google nih...
lucu..geli hati...geli bulu ketiak...geli pusat...geli gigi..semua ada...
tapi yang tak leh tahan cuba tengok betul2...
aku tersedak masa makan bihun sup pedas
sapa yang google

MANA NAK MAKAN PHOTO

adakah aku yang tak tahu ada sejenis makanan bernama photo...
aku dah google..
takde pulak...
kalau ada tolong gitau..
aku pantang sikit bab2 makan aku tak tahu...
MEMANG PANTANG PERUT AKU TAK TAHU

lagi satu
MANAGER SUSHI KING METRO POINT KAJANG

ada sapa2 bini dia ker????
tolong jangan jadi stalker suami anda disini..
saya tak kenal mana2 manager pun....
malah sushi king pun dah lama tak pijak..

and aku rasa sedikit bangga bila orang search


SUN MI TARIK DIRI DARI WONDERGIRLS

ini memang aku berniat nak cerita...

yang lain aku tak pernah terpikir langsung...
macam budak kfc gedik..apakah????
dunia ini penuh kepalsuan????
ko mesti ingat aku tulis lirik lagu kan????

ni yang minggu lepas...

google MAK SEKSI????
ni bukan blog sugar mummy ek...
mak i tak seksi....

google gambar berkain batik?????
ko pakai kain batik ko tangkap sendiri...tak payah susah2 nak google..
kalau ko takde kain batik meh aku bagi...
tolong pos dengan berserta video cara nak pakai...

nak tanya gak...
ada persatuan cikaro warna purple?????
gila cute.......
warna pink ada tak??????
aku suka pink


ni antara yang bulan lepastembak cinta????
aku tak pandai tembak cinta pompuan yer akak2 adik sekalian..
tembak orang aku pernah belajar kat PLKN...
nak aku buat tutorial kat sini????

*sebenarnya aku pernah google macam mana nak ngorat shahid kapoor...nyesal tak guna perkataan tembak tu*

ada gak yang pernah google pasal SYASYA SEKSI...
ingat anak buah i stripper ker
sebab confirm kalau google keluar entry ada gambar dia pakai sleveless pink kan??????
cuba korang google....

hmmmmmm....dah tak larat..
bukan setakat hiburan bagi kering gusi...
bagi nak tercabut gusi pun boleh gak nih...

4 tweet2:

Alynn Notnot said...

camne nk buat tu? keyword ape mnatang tu. ajar plisssh!

@ku d! sin!e said...

mcm2 de..
ahaha

widda_me said...

@alynn:hahahaha..daftar nuffnang dulu...
nnt dlm nuffnang nyer website tu ada bahagian keyword dekat analytic...tekan jer..nnt kuuar perkataan pelik2 macam yang akk nih

@aku di sine:hahahahaha..itulah

wawan said...

keyword memang kadang² xmasuk akal.. hehehe