BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 18, 2010

INI SUDAH MELAMPAU!!!!!!

aku memang takde mood nak update blog minggu ni..
almaklumlah dah 2 minggu autoupdate...
so bila entry auto dah habis aku sendiri malaaaaaaaaasssss nak update..

TETAPI!!!!

hari ni!!!!
aku menaip dengan lajunya bersama hati yang geram...

ingat tak pasal yang aku cakap ada orang saiko kawan aku bila dah clash????
sila baca previous2 entry..
tengah2 geram ni cari link entry tu pun tak jumpa...

ada seorang saiko gila bodoh ni!!!
HAISHHHHHHH...aku memang super marah...

dia couple dengan kawan aku si A*nama dirahsiakan sebab dia very the berangan dia artis*
then sepanjang couple memang dia sangat buat peranagai budak kecik...
gedik gila ...
apa????
kalau kau buat perangai budak kecik bila couple dengan kawan aku ...
baik ko jadikan dia mak angkat jer...
ko sangat boleh buat perangai budak kecik...
siap boleh panggil mama...
kan lagi senang.....

kawan aku tegur.....dia perangai cam budak2..sangat2 bergantung..
heh..apakah bergantung????
ko ingat kawan aku mak orang yang boleh nak gantung ko belakang dia???

then dah laaaaaaaaaaaaaaaama couple kawan aku ni memang tak tahan tahap kebudakkan yang perlu bergantungan kepada dia hari2.....rimas okey..
kalau aku memang aku bagi makan racun tikus jer...

bila dah clash lelaki gila talak tu sering menhantui diri kawan aku...
saban hari dia terus menganggu
*ayat dah macam cerita ngeri kannnnn..jeng..jengg..*
serius cerita ni laaaaaaaaaaaagi ngeri...

dengan tahap kebabian yang tinggi dalam diri lelaki itu..
dia telah melakukan sesuatu di luar jangkaan..
kawan2 kepada kawan aku telah mengsuprisekan kawan aku sempena birthday dia...
sila baca dengan tepat yer..KAWAN..
saiko itu telah menghantar mesej kepada kawan lelaki yang turut ada di suprise birthday party itu...

"jangan ganggu A...aku masih sayang dia.."

weh gila!!!!
apasal semua lelaki takleh kawan dengan kawan aku tuh????
kalau dia nak bercumbuan mesra pun dengan kawan lelaki tu ko sapa nak cakap tak boleh???
aku boleh la cakap tak boleh sebab haram laki pompuan tak kahwin cium...

dah alang2 ko nak kongkong kawan aku kan????
asal ko tak hantar mesej kat semua kawan2 lelaki dia dalam frenlist dia?????
asal ko tak halau semua jiran dia yang ada anak lelaki kat area rumah dia????
asal ko tak mintak naib canselor Uni ko buang semua student lelaki????
asal ko tak buat ???????

ish........
aku memang pantang yang over extreme kalau orang yang takde hak seperti seorang ibu bapa mengongkong orang lain tahap yang gila....
kau tau...mak bapak dia pun tak pernah kongkong dia tau...
kalau mak bapak dia kongkong dah lama dah bapak dia bunuh ko sebab anak dia pernah couple dengan orang gila saiko macam ko..


kalau la mencerakan orang secara sengaja tak salah disisi undang2
memang aku dah lama...
dah lama...
aku ikat kaki tangan dia ...aku baringkan dia...
aku pijak atas perut dia...
aku buat senaman jumping star atas perut dia..
di samping dapat menguruskan badan..
aku turut dapat mencerakan dia dan menginsafkan dia...
itupun kalauuuuuuuuuuu insap...
kalau tak insaf juga...

hmmmmm......HARRY POTTER..settle him plz...

p/s;aku harap gila saiko tu baca blog aku...di samping dapat meluahkan apa yang aku rasa..dapat jugak naikkan visitor aku.....haish..tahap kemencarutan meluap2..tapi dalam hati je lah...

7 tweet2:

fAcChaN said...

"di samping dapat meluahkan apa yang aku rasa..dapat jugak naikkan visitor aku" haha smpt agi pikir nk naikkan visitor.lol

giler r mamat saiko tu.sampai camtu skali?? sian kat A..T__T

ayeen:) said...

ye.aku sokong kau buat star jump atas badan dia.bia dia mati..eyh..eyh

Alynn Notnot said...

pergh! gila saiko!

LurVeLadYbuG said...

terbaik la hasma.
hehe

Hamba said...

kesimpulannya di sini...
kepada yang lain-lain jadikan pengajaran kisah ni...
jangan la ber'couple' sesungguhnya 'couple' itu sudah terang lagi bersuluh haram kerana boleh mendatangkan kemudaratan...
firman Allah dlm al-Quran surah an-Nur(24:26) yang bermaksud:
"Perempuan-perempuan yang keji untuk laki-laki yang keji,laki-laki yang keji untuk perempuan-perempuan yang keji(pula),sedangkan perempuan-perempuan yang baik untuk laki-laki yang baik,dan laki-laki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik(pula)"
hidup ini cuma persinggahan dan medan ujian buat kita.sekadar peringatan bersama.3asif alla kulli hal.wassalam w.b.t.~~~

Hamba said...

kesimpulannya di sini...
kepada yang lain-lain jadikan pengajaran kisah ni...
jangan la ber'couple' sesungguhnya 'couple' itu sudah terang lagi bersuluh haram kerana boleh mendatangkan kemudaratan...
firman Allah dlm al-Quran surah an-Nur(24:26) yang bermaksud:
"Perempuan-perempuan yang keji untuk laki-laki yang keji,laki-laki yang keji untuk perempuan-perempuan yang keji(pula),sedangkan perempuan-perempuan yang baik untuk laki-laki yang baik,dan laki-laki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik(pula)"
hidup ini cuma persinggahan dan medan ujian buat kita.sekadar peringatan bersama.3asif alla kulli hal.wassalam w.b.t.~~~

irreplaceable said...

yup...totally agree ngn jumping star....if da opportunity 2 invite i sme...nk jgk kruskan bdn cre terbaik...haha