BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 21, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

::nuffnang yang suruh tulis tajuk tu::

Gatsby...
sapa tak tahu gastby tu apa??????
meh sini aku penyekeh...

so pada

Tarikh: 17th April 2010

Masa: 10am till 5pm

Tempat: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

akan diadakan street fair dari GATSBY..

bagi yang tak pernah sekali2 ke times square tu...
tak payah la naik kereta..
mahal ok..
terutamanya student yang punya kenderaan kaki macam aku jer tanpa sebarang kenderaan lain boleh lah naik monorail.....
memang senang...dari KL central baru rm1.60 tiketnya(tak silap)..
rokok pun lagi mahal....

ini bukan monorail ok...orang gila jer naik benda ni...ini monorail....ala2 roller coaster tengah2 kl gitu....

agak2 nak naik kete ko tak tahu jalan google maps ada...
aku tak kuasa nak letak banyak2 image kat sini..
penat mengedit jer kangggg...

apa yang ada kat situ??????
ada cabutan bertuah.....
hadiah banyak.....
ada banyak gadget sejuk(cool) yang bernilai sampai rm15 000...
pergh....
bayangkan aku yang dapat gadget sejuk ni.....

pastu banyak permainan ok kat situ....
lebih vogue dari fun-fair kat certain2 tempat...
ada sumo dalam air bag...
kiranya macam kalau kau jatuh kena hempap dengan orang yang lagi gemuk dari aku pun tak lah sakit....

ada gladiator battles(aku tak tau translate dalam melayu)
ala dalam tv dulu gameshow battle2 nih...
dulu korang tengok dalam tv jer kan???
skang ni pergi sendiri main...

senang cerita foyer depan times square dah serupa dengan fun fair lah...

apa2 masuk laman web ni kalau nak tanya banyak benda...
aku malas nak cakap banyak sebab aku tengah nak buat assgment ni...

www.gatsby.com.my/streetfair

see..laman web pun dah macam fun fair..
apatah lagi di hari kejadian...
lu pikir lah sendiri

untung2 kalau korang pergi korang dapat la jumpa

perempuan-gemuk-membuat-cheeky-face-sebab-dapat-makan-big-apple ini

p/s:gila la....dalam promotion gastby pun nak gak letak gamabr sendiri....very the verangan

picture credit to google kecuali gambar last....

1 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

aku pon dpt email ni.
tp xtau cmne nk buat.
huk2..