BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 7, 2010

Adik beradik semua gila memang payah

ok....

even aku ada sorang abang iaitu acik
aku suka acik dalam gambar ni
sebab nampak sangat dia dah ada wrinkle....hahahahha

tapi sebenarnya aku agak ramai abang...
which is anak angkat mak...
kiranya kawan2 acik la yang memang geng2 tak malu datang tido rumah aku ikut suka nak mengangkang depan tv ,suruh aku goreng nugget pukul 3 pagi bla2 etc......
kira macam abang angkat aku la kannnn???
aku malas nak sebut abang angkat tanpa cerita asal usul sebab kang ada yang kata abang angkat yang mintak2 biodata tulis makanan kegemaran ,sukan kegemaran , senarai kawan baik..
senarai kawan nak bagi penampar bagai lah.....
gila jujur dulu kalau main tukar2 biodata ni waktu sekolah rendah memang akan tulis ok senarai kawan2 tuh...
tapi aku tulis "RAHSIA....NAZIHAH JER TAHU"
haah..sebut pasal nazihah...mana dia ek??????

ok sambung cerita....
one of my abang angkat which is EZRI aka AKIRA yang mana aku tak accept fren request dia selama 2 bulan sebab aku ingat strangers.....
padan muka ko bang E..
semalam dia chat kat FB....semata2 untuk ini


hantar gift kat farm ville?????cuba tengok pukul berapa?????cuba2!!!!
aku ni masion tu apa pun aku tak tau..
so terpaksa la bukak farm ville yang kalau lembu,ayam,babi semua tu kena bagi makan sah2 dah jadi baja organik kat pokok sebab last bukak tahun lepas...nampak tak???siap ada pesanan dari wife dia suruh hantar sekali...
kaksue=wife abg e
siap pesan kat aku suruh hantar hari2....
nasib last hantar adalah 12 april..
buatnya lastnya adalah 12 april 2011?????
nak tengok encik AKIRA which is daddy to be in few months lagi?????


di majlis perkahwinan nya...
aku ngan kakak yang inaikan dia
kitorang kena gerak dia bangun padahal dah pukul 11 sebab nak inaikan dia....
tu yang berselimut bagai...
lantak la ko pengantin or tak ko tidor luar sebab i anak dara..
kena tido sorang....
anak2 kakak plak takleh tido kat ruang tamu kalau tak esok dua orang dah ada kat hujung dunia sebab syasya and sara ni akan berpusing ikut keluasan kawasan waktu tido....
jadi sila amik tilam selimut tido luar yer encik pengantin


gambar geli2 dia dengan wife dia...

4 tweet2:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

hehe..
nme pown farmville..
mmnatkan jer..
seb baek lam FB..
huhu..
hepi family ok r tue..

EzsulhAR said...

ok, ini entry paling lawak. ROTFLMAO!

cikgadis said...

hebat tul penangan game tu! hahaha

widda_me said...

@xkenalmaka(mak ai..panjang nyer NICKname..hehehe):

hahaha..yerrrr....sbb happy tu lah wida kena paksa2 ngantor menatang tu hari2...

@ezsulhar:jap....IDTS..nape????apa yg lawak zati....

@cikgadis:yerrr...sagt