BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 23, 2010

Ke hadapan Dr Ramlam tercinta...

wahhhhh..
cepat je ek klik tengok ada nama lecturer...

ok...untuk pengetahuan semua saya akan membikin tesis
sepanjang tahun 3
.insyaALLAH bersama Dr Ramlan ini...


sebenarnya aku nak buat tajuk ini dengan one of my girl EJA
...

plz....no camera...we all tak pakai botox....plzzzz

tapi atas2 sebab2 tertentu Dr terpaksa amik satu jer student dia and eja diconduct under pensyarah lain...
owh eja..i will miss you...
tajuk tesis tak perlu lah tahu...

sebab kang aku tulis berjela2 pun korang tak paham gak kan?????
nak aku terang satu2 pulak....
aku ni pulak jenis jangan bagi peluang menerang apa2...
memang berjela2 penerangan aku bagi..
yang tak penting pun aku gitau...


tapi seriously aku sedih tak dapat buat tesis ni sama2 dengan eja...
sebab ktorang dua dah plan macam2 nak sementara nak hadapi tesis selama setahun..
and now aku kena hadapi sorang2...
hohohoho..
berharap dapat bertahan dalam lab itu sepanjang setahun...

hahahahaha..nak jugak godek2 dalam file cari gambar muka sedih
tapi aku memang sedih la....
gambar jer yang buat2 sedih...
dalam hati siapa yang tahu...

4 tweet2:

DeVoteD LilY said...

tdola la asma..
dok updet n3 pg2 buta apakes???

cik noumie zafierynn said...

haha..
selamat berjuang wida bersama2 ostrakod...bwak kacang byk2 wat kunyah smbil ccri ostakod

Sharinginfoz said...

selamat berthesis....

widda_me said...

@devoted lily:hahahahahah..terla weyh..ingat nak buat autopublish..skali lupa then terus publsh

@ck noumie:hahahahha..baik syggg

@sharinginfoz:tq2...