BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 19, 2010

TAG CIPTAAN WIDDA_ME

selalu sangat kan orang tag aku????????
now aku plak akan tag orang....

with my own tag

nama tag ni

GAMBAR ANDA PERASAN BEST DEPA
N CERMIN

ok..
ini adalah syarat2 tag

1)tajuk entry mestilah


GAMBAR ANDA PERASAN BEST DEPAN CERMIN

p/s:kalau macam aku takpe tajuk2 aku ala2 gedik gituh..sebab aku creator....korang jangan memandai2 ubah...
aku saman nanti!!!!!

2)letak gambar depan cermin banyak2....and every pics c
ome with caption...

p/s:caption tu camner pun takpe sebab aku tak kuasa nak buat syarat2 macam nak masuk game cepat kaya dan menang...



di toilet GSC ALAMANDA...protonian gila pick aku lepas class terus tengok wayang....
masuk wayang pakai baju kurung....memag "bestttttttt"...

dalam train balik kedah yang aku tiba2 nak balik then tiket habis but balik esoknya....
masa naik lift nak pergi lunch masa event GASTBY with NUFFNANG
masa keluar mid valley dengan kak mimi sebab bf dia cancel nak dating
and at last date dengan aku..

with GEDIX GURLS dekat pusat suka PUTRAJAYA....


p/s : nab..kami dah decide takmo tukar nama...wakakakakaka

dengan lala masa nak siap2 dekat REKO INN sebelum pergi rumah fida

3) benda wajib buat ..kalau tak namanya bukan tag la cik kak-cik kak oi..

sila tag kawan2 anda....nak tag banyak mana anda tag lah....agak2 takmo tag sila nyatakan 414 sebab anda tak mahu tag kawan2 anda...

aku mahu tag

  1. ayeen (wajib tag nihhhhh)
  2. BFF (ko tak buat ko jangan harap nak jumpa aku dah)
  3. ina (wajib gak sebab dia slalo nar tag aku)
  4. echa (balasan ko tag aku)
  5. zati (amik.....jugak!!!)
  6. eja (balasan sebab selalu tag wida)
  7. ika (amik2)
  8. e'in (amik2)
  9. tikah (amik2)
  10. maya (nah amek akibat jarang update)
  11. fza (first time ek aku tag ko)
  12. cikgadis (amik2...buat!!!)
  13. fatin....(ko jangan malas nak tag orang balik)
  14. mimie (amekkkkkkkkk.....)
ok lah....yang lain amik la sendiri...aku malas la pulak nak bukak satu2 and copy paste link..tadi macam rajin sekang super duper malas....huhuhuhuhu

4 tweet2:

Maya Ayam said...

maya mana ni?kalau i, mmg jarang update.malas gila nak menaip.hahaha

widda_me said...

@maya ayam:that maya is kak maya loh..sila updateeee

saRafaDzil + . + said...

smuaa gamba amek sndirikk. ;)

widda_me said...

@sara:haah..hehehe