BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 25, 2010

Diff between BFF and BFH



nah!!!
tak nampak aku besarkan image...
ini adalah hashrul..
nama manja yang aku bagi kat dia dari form 2 adalah shiro...
owhhhhhh...bukan sebab dia putih macam anjing shin chan....
jauh putih tu dari dia...fine2...aku hitam keji orang hitam gak..


ok....
dia ni dah hensem(aku dipaksa cakap macam ni)...
gentleman....dah ada...
macho...dah ada...
metrosexual....dah ada....
hebat IT...tidak ada....

nak daftar FB pun terketar2...

"ma....camner ni aku nak cen kawan2 aku cakap2 dalam FB ni...."

then terang2 tak paham gak aku biar jer..
nanti ko pandai lah....

and hari tuh ym tiba2 drag gambar dia yang memang aku s
elalu tengok sebab profile pic dia kat FB and ym...
aku pun accept...
then tiba dia cakap dia terharu la dapat drag gambar...
aku kat bilik sambil ym sambil pkey...
aku patut gelak or nangis or terharu bagi pihak dia...
tapi akhirnya aku gelak gila2 kowt...

tahniah shiro...
ko discover something dengan cara sendiri...

ni mula lepas ni ym aku tanya camner aku boleh ada image ym dia dalam blog....
dah !!!!!satu hal kena ajr dia pulak...

owh...btw
shiro adalah BFF versi lelaki...
diorang dua punya sifat yang sama dari segi berfikir and kelakuan...
and sangat suka buli aku...
bezanya BFF pendek shiro tinggi...
BFF perempuan shiro lelaki..

shiro aku gelar BFH boleh????

Boy Friend Hehehehehehe

2 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

haha comelnye entry ko ni weh!
tp knape msti kutuk aku pndek?
deng!

widda_me said...

@lurve:hahahahaha...kerrrr bukan ko mmg pendek ke mir????ko pakai heel pun stil rendah dr aku kannn?????

ngengehngeh