BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 17, 2010

Nak tengok koboi seksi jatuh kelepek??????

AMARAN:GAMBAR PENUH.......DENGAN JERAWAT BARU....



seperti yang diketahui...
setelah di shout2 dalam FB and twitter aku sebenarnya telah pergi k
e
THE LARGEST BLOGGER GATHERING by GATSBY and NUFFNANG..



dapat MALAYSIA BOOK OF RECORD

perlu ke aku nak cerita sejarah perjalanan?????


aku tak boleh tidur malam sebelum pergi...
gara2 aku tido selepas tension dengan exam

pakaian waktu pergi

aku telah ketiduran terlalu lama sampai malam aku dah tak boleh tidur..
pukul 3 protonian dah hantar mesej


"tido....esok pukul 8 dah nak pergi.."

wahhhh...dia ni tahuuu jer aku tak tido..
sebenarnya aku tak dapat nak ke event ni..
sebab aku dah berjanji nak pergi dengan protonian pada mulanya nak pergi as his partner sebab aku tak dapat invitation yang kat email tuh..
then tiba2 blog protonian kan kena suspended then takut la macam pergi sana nama dia takde kangggg..
then tiba2 aku dapat email invitation tu and protonian pun dapat....
so kitorang decide untuk pergi as a blogger partner...
sebab masing2 dapat invitation..
and protonian sepatutnya tak boleh pergi jugak sebab dia kena balik kulim 10 pagi tuh..
ayah dia dah tunggu..

then dia bincang balik ngan ayah dia so dia dapat balik petang maka..

WE ARE GOING THERE!!!!!!!

so pagi2 aku dah siap....
kemas barang sebab aku tumpang barang nak bawak balik rumah dengan kereta protonian...
barang je lah...aku lambat lagi nak balik..


and naik train sebab kalau kereta mesti sesak lah...sabutu kannnn????
then sampai sana orang ramai jugak lah...

tapi takla seramai after 10...
aku sampai before 10..

and bila kaunter dah ramai aku pun daftar la..

owh...tu audrey yang comel .....at last aku jumpa blogger yang aku kenal selain protonian

i dekat kaunter last and protonian second last..
sebab blog url aku start from W and protonian is P of course..

time daftar tu the GASTBY girl bagi aku baju saiz M dengan ucapan M fits u well
aku pun....what????no no...i want XL


no...XL too big for you..i give u M


no no no... i cant fit with M..

no..u see my shirt is S..its realy big.u can see me<<<<<<sayang..u kurus la

ok ok ok...lets make it L...

dia pun give up and bagi gak L..

aku rasa bangga bila ada orang cakap U FITS M WELL...

dah lama ek tak tengok baju saiz M...wakakakakaka
and kena tukar baju...

mula2 mati2 aku baju kitorang sama dengan baju staff GASTBY tu..
ye la..baju warna putih..

and barang2 inner aku warna pink..
gila....nampak nanti..
then tengok baju kitorang warna merah..
FUUUHHHHH.....cubaan tangkap gambar dengan protonian tapi tak berjaya langsung
"sudahla wida...aku tinggi ko pendekkkkkk"

and masuk dalam tu main2 and dapat kupon banyak2..
aku dapat kupon 5 jer...
untuk game baling softball , crazy driving , bowling kelapa(2 kupon) , and basketball..


and kupon yang lain semua protonian yang dapat..ngeheheheeh..
aku siap cakap


"weyh..kita kongsi kupon nak????nanti dapat hadiah banyak sikit"

hahaha...aku pandai takkkkkk?????

and protonian main banyak game...
yang dia berjaya
pasang tayar , bukak tayar , dart ballon , softball , mancing deadorant , KOBOI naik LEMBU GILA , time nak naik lembu gila ni puas aku pujuk....
dia cakap tak nak lah...
malu lah kalau naik orang tengok kalau jatuh...
woi pakcik...
game ni memang dibuat untuk orang jatuh la sengal!!!!!
tapi akhirnya memang dia naik...
and......
ramai gila orang tangkap gambar dia time dia naik....
aku confuse..
nak kata hensem....tidakkkkkk
tegap?????lagi la tidakkkkk
mungkin terlalu unik kot.....

and banyak lah game lain yang dimain....
aku pun dah tak hengat dia main game
apa...
sebab aku gi tempat lain , dia gi tempat lain and dia akan keep going datang kat aku

"nah ..kupon..simpan.."

ni gambar nak pi makan....

then total kami punya point adalah 36!!!!!!
suka2.....

beratur untuk reedem hadiahhh


and dapat reedem barang2 gastby yang banyak...

kalau kat sini manjang la ketiak kau berlecah...
sebab manusia super ramai...

tapi takpe....
gadis GASTBY semua akn datang sembur2 pewangi kat ko...

dia angkat tudung aku and spray...
pergh...sejuk ok....


protonian tengah kipas diri bersabar sebab nama takdak dalam cabutan bertuah...
and nama aku pun takdak...
huhuhu..
kalau ada mau aku menjerit satu BERJAYA TIMES SQUARE dengar kot

ok lah...
kami mahu balik dulu sebelum event habis sebab protonian sudah mahu pulang ke kedah and meninggalkan aku....wahahahaha

tak sedih langsung sebab aku happy dapat pergi event nihhhhh!!!!!
kalau ada senrai nama blogger dalam MALAYSIA BOKK OF RECORD tuh jangan lupa cari nama
widdame.blogspot okey....my number for this event is 313 and protonian 314

p/s :aku tau entry ni gambar berterabur....and even words kannn???
aku tengah tension kot...gamabar ni aku dah transfer dari handfon yang senang bila nak capture pergerakan orang even sikit sebab tu gambar jadi blurrr..then pendrive lak rosak....memang nak mencarut2 la kan..and aku macam baling2 manja pendrive ni kat dinding langsung berderai...
padan muka ko pendrive and aku terpaksa transfer lain dengan pendrive lain....

3 tweet2:

cikgadis said...

ok finee...saya sangat jeles ini~
huhu

mya said...

hu hu jeles jeles...
akak patutnya pegi gak. tapi ujung2 tak pegi sbb kena paksa main hoki.
sob sob...

widda_me said...

@cik gadis:takpe2..lain kali cik gadis lak pegi yer

@mya:mmg nk jmpa kak mya sbnrnya..tapi xpelah..xde rezeki