BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 6, 2010

Komorangmang panmandaimai takmak gumunama bamahamasama iminimi?????

pernah dengar bahasa ni?????
ini lah bahasa yang paling best aku guna waktu kat sekolah dulu...
kalau nak ngumpat kawan sebelah mula la kawan aku

""hasmasmama...hangmang taumau dakmak ...diamiya iminimi.........."

read=hasma..hang tau dak ..dia ini


best kann???
tapi kawan2 aku kat sekolah dulu tak flexible....
bila aku tukar bahasa M ni jadi bahasa F ker K ker...
mula la pening kepala...

kalau kat rumah aku nak cakap secret2 dengan kakak aku akan guna bahasa ni...
sumpah best...
mak kat sebelah cakap

"heh anak dara dua orang...hampa tau dak doa ibu dimakbulkan?? "

dia uguttttttttttttttttt

bila kakak kahwin abang ngah kononnnnnnn nya tau lah bahasa ni...
tapi bila aku and kakak cakap dia tak paham sepatah haram pun..
siap cakap slow motion


"camakapmap lama pemelanman simikitmit...."

read=cakap la pelan sikit

pelan=lambat2


korang tau guna bahasa ni?????

"kiitama gengmeng lama kamalaumau panmandaimai gumunama bamahamasama iminimi......bomolehmeh ngummumpatmat demekatmat camafeme lamah nanmantimi"

4 tweet2:

Nazrin Saad said...

"kita geng la kalau pandai guna bahasa ni.
boleh ngumpat la kat kafe nanti.
saya suka ngumpat kat kafe sebab banyak makanan."

ok, fine. aku ada tambah sedikit. sedikit jer.

cikgadis said...

haha...x sangka bhsa ni mendapat liputan meluas..
sini pun ada. i mean d sabah. :p

Fza.ithu.Zazha said...

hahahaha..
AKU PAHAM!
aku fluent weh bhse ni. hohoho~

widda_me said...

@nazrin:kurang ar ko ni abg nazzzzz!!!!!!

@cik gadis:hahahahah....bnda2 camni mmg merebak dgn lajunya ...

@fza:wahhhhh..geng la kita !!!