BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 24, 2010

Korang pun nampak kannnnnn??????

korang pun nampak kan?????
skang aku adalah tidak punya idea yang bagus untuk menghupdate..
aku main sodok jer aku nak update apa...
alasannya aku sangat bz menonton movie di bilik sebab tak tahu nak buat gapo...
then jugak aku bz tido...
and bila aku asik duduk dalam bilik mula lah aku takde idea nak cerita apa...
nak aku cerita benda yang sama aku tido,posisi tido,mimpi apa bagai???
huiiissshhhh...
tak kuasa la....
itu semua hal dalam kain tak boleh cerita....

ngehngehngehngeh

ok...since aku menengok movie online pagi2 sebab time2 lain memang movie tu tak loading okey...
memang aku geram tahap cipan la kan...
pukul 3.30 baru boleh tengok movie...

so habis nya pukul berapa?????
pukul 6???pukul 7????

jadi aku cerita kat korang movie2 yang aku tengok je lah ek?????

Marrying The Mafia 1


MARRYING THE MAFIA 1
aku tengok dalam mysoju.com...
itu lah pekalonnya....aku tak tahu nama..jangan tanya..

cerita ni pasal hero ni tak sedar dia boleh tertido dengan heroin tu...
then macam diorang sama2 anggap benda tu selesai je lah...
then baru tahu perempuan tu anak mafia TRIPLE J..
then si mafia ni suruh anak2 lelaki dia(yang 3 orang bawah katil tu)
paksa hero tu kahwin dengan hero tu sebab hero tu penah sekolah kat sekolah paling terbaik dekat korea...
then kalau kahwin dengan anak dia naik lah martabat keluarga dia...
TETAP!!!!(jeng jeng jeng)
hero tu dah ada girlfren , heroin and hero tu tak suka satu sama lain...
so macam mana macam mana ??????
tengok la sendiri macam mana family dia setle kan semua hal2 nih...


p/s:apa yang aku suka pasal cerita nih?????

heroin memang bersopan santun la...tak cakap dengan orang bukan2...
tertido dengan lelaki tu adalah tanpa disedari...
tetapi..bila dengan family dia ,dia nak cakap mencarut2 slumber jerrrr..
sebab family dia semua kasar2

and abang2 heroin adalah sangat lawak!!!!!!
jangan lupa tengok!!!!!

and jangan nak mintak pendrive bagai suruh aku transfer yerrkkk

aku tengok online..bukan download..

2 tweet2:

butterfly said...

samelah kita...

duk tgk on9 ngn tido jer...

:)

widda_me said...

@btterly:hahahahahahahaha

geng2