BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 26, 2010

Terima kasih la.....




1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?

hmmmmmm.....malasssssssssss nak jawab......
sensitif................

2. 7 orang dihati anda?

  • emak
  • abah
  • kakak
  • acik
  • abang ngah
  • syasya
  • sara
  • kawan2
  • semua oranglah...
orang dihati tiada limit yer...kasih sayang tak boleh ditahan2.....perlu dicurah2kan...


3. Anda rasa anda kacak comel???

haishhhh...tolong la jangan puji2 cam nih...

eh2..soalan kerrr????aku anggap pernyataan je lah....

4. Single or taken?

single2......dengan confident

5. Blog mana anda suka?

banyak.....
yang wajib buka stiap hari adalah green apple , blog mya , iza pink stileto , schazwany hameed , peej burhan and mana2 kawan2 aku yang update....yes....
u'ollz update i akan baca..kalau tak update aku tak menjengah la yerrrr

6.Adakah bilik anda kemas setiap hari?

tidak.....
saya asthma...benci habuk.....
rumet jer yang tolong kemas...
owh..rumet dah berpunya so tak boleh nak bagi no fon...
saya tak berpunya....

7. Lagu yang terakhir anda dengar?

SNSD -OH!

8. Last text message?

mommy : mak...awid balik 30 hb ni...tiket dah beli tadi...


p/s:bersungguh2 salin titik tu dari mesej

9. Last phone call?

mommy

10. Hari terakhir anda menangis?

hmmmmmm.....time sampai bilik bila habis exam yang susah gila sampai simpan balik semua2 nota dengan rapi sebab takut repeat..tapi takmo repeat..so kena buang la kan nota nih?

11. List 5 warna kegemaran anda?

PINK
MERAH
HITAM---------
tak boleh warna hitam kang tak nampak
HIJAU EPAL
PINK

12. Orang yang terakhir anda ber'YM'

shiroooo...


13. Game yang anda paling suka?

macam game.....
and semua paling suka...
farm frenzy
fowlwords
bejeweld
spongebob squarepants
mario----tapi selalu fed up sebab asyik nak hilang kuasa jer...

and semua game yang aku install dalam lappy nih

3 tweet2:

DeVoteD LilY said...

ta abeh2 ngn shiroo dia.. dr form 1 smpai tua pon dok shiroooo.. hahaha..

Alynn Notnot said...

rjn ek buat tag :D

widda_me said...

@devoted:hahahhaha...geng kannn...mesti lah kena sebut2 selalu

@alynn:dah takde tajuk yang akk buat je lah