BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 7, 2010

PECAL AYAM dan PECAL LELE sedapppp?????

entry melekat lama2(24 HOURS)...mahu baca entry saya sila scroll down TETAPI SELEPAS HABIS BACA ENTRY NI


sebelum mula...
aku ada mukadimah sikit...
asal pecal lele tu nama dia gituh...
aku tertanya2 sampai sekarang....
hmmmmmmmmmmm......



ok....
aku dah pesan 2 kali....
memang sedapppppp...kenyang yang hamat....
nasi dia banyak...ayam dia sedap..tapi yang paling mahal dekat MELETOPZ ni adalah sambal yang kita letak kat ayam and ikan keli tuh....
meleleh uolls.....

dia punya mango ice blend tu mmg ko rasa mangga masak tu....
and iorang ada jugak ice blend apple and nenas gak..


.bukti aku beli?????

siap ada free drinks....
agak2 ko tak cukup duit..
ada rm50 jer lagi nak tahan seminggu sebelum mak abah masuk duit ko boleh pesan makanan ni dari diorang hari2....
dah la nasi sekenyang2 alam...
ayam lagi..sayur lagi..sup lagi...
aku yang perut lebar pun boleh kenyang..
inikan pulak perut korang yang kecik kan..
siap ada bagi air sekali...

yerrrr...
memang rupa dia nampak biasa jer....
letak dalam polistrin letak dalam beg plastik merah......
rupa tak penting...
aku penah makan ayam penyet kat satu kedai ni.....
perghhhhhh..
cantik gila susun sayur semua tuh....
tapi rasa dia.........
aku terus tekad macam taknak makan ayam penyet dah....
dah la mahal...set yang tak kenyang(bagi aku)adalah rm10.90...


tapi MELETOPZ lainnnnnnn....
diorang ni memang bagi rasa aku nak makan lagi....

berbaloi2 rm4 ko bagi kat dia tanpa usul periksa.....

yang pasti

TEKAK AKU KATA SEDAP.....

owh sorry...delivery hanya untuk ukm...
agak2 korang dok tempat lain pandai2 la nak adjust bodek kak misha and the geng buat delivery kat korang....
NO ADA KAT GAMBAR FIRST








ni lah tukang2 masaknya...
mak pernah cakap...

"anak dara yang dok sendiri dengan kawan2 memang pandai masak....sebab berdikari"



gila lah..ayat last dah macam cakap dengan cermin kan?????
matik la puji diri sendiri pandai masak

p/s:aku promote tanpa disuruh ek....nanti cakap aku puji sebab diorang suruh..takde maknanya.....aku suka aku promote....



apa2 information tentang promosi sila masuk facebook ni....semua promosi dan menu2 baru dalam nih...macehh!!!!

9 tweet2:

atikah said...

asma,still remember me??aku tqah..dak dorm suci dlu mse kt mtrx..cubemate elly..=)
kt mne jual ayam penyet ngan pecel lele ni??huhu...
sbb mknan ni dri indonesia...famous kt bndung ni..x sngka msia pun dh ade skrg ni..hihi
=D

widda_me said...

@atikah:

kenalllll
harus la saya kenal.....
hmmmmm...dia ada kat ukm jer..huhhu....
klu tmpat lain kena counting2 dgn owner pasal tu...

butterfly said...

ala...ukm je??

xdpt den nak meraso..

shandye. said...

apakah kao mengiklankannya kao mendapat sebarang befisi waima komisyen kerana menyogok dengan imejan-imejan yang berjaya mengganggugugat perasaan enggan mahu makanku kerana menahan lapar dan dahaga secara sunat?

ha, jawab ar klu ada beran!

widda_me said...

@butterfly: hehehe...sorry

@shandye:hahah...dia langsung tak menyogok...even dia tak tahu kowt aku update kat blog....

hahahaha..tapi aku memang berniat nak bagi ko lapar dan dahaga...dah azan..boleh bukk puasa

shandye. said...

makan ala carte sahaja malam ini. sekian.

nOah said...

entry u nih wat air liur i meleleh-leleh dah..
sedapnyaaaaaaaaaaa~

EzsulhAR said...

widdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nak jugak! tak penah tau punnn. oh lapar lapar lapar!

widda_me said...

@shandye:belanja uolls

@noah: hahaha..i yang meunlis pun meleh uolls

@ezsulhar:esok tempah!