BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 17, 2010

Kakak ku PEDENGKI!!!!


nah..tengok gambar ni

semalam..tengah aku dibuai malam nan indah permai
kakak aku call...

"cuba teka kami kat mana!!!!!"

aku ni dah tau dah trick anak sulung mak nih...jawab pun malas2

"perda kan??????"

::perda adalah shopping mall kat penang tapi belum sampai pulau.....google lah sendiri kalau tak paham::


"tak!!!!!teka lagi..."


"habaq je lah!!!!!!"


"kami atas feriiiiiii....nak pi penang....(penang pulau)..dengaq tak angin????"


ok...darah aku terus keluar ikut salur darah terpancut2 ...

"ha!!!!kalau awid ada tu asal ajak pi mana semua tak mau...semua tak mau..nak pi mandi sungai pun payah....bila awid tak dak hampa selalu keluaq berjalan...sampai penang plak tuh..buat apa pi sana?????"



"kami nak pi makan kat padang kota"


"awat tak makan kat kulim"



"kulim adalah tempat makan2 kita satu family kalau awid ada.....wakakakakakakakakaka"


dia gelak setan ek pas tuh.....hampeh punya kakak..


"ok lah...esok kakak call lain cerita kat awid ek"



tuuuuuuutttttuuuuuuuutttttuuuuuuuuttttttuuuu

habis perbualan...

ni lah kakak.....
dia kalau aku balik rumah and masa yang sama dia pun balik kat rumah memang semua stok nak memerap kat rumah...aku ajak pi mana2 pun mesti takmau....dengan alasan

"mak dah masak la...tak payah la"

mak aku kalau aku balik masak nya cukup meal 4 kali sehari...
kalau kakak aku balik tak tentu lagi nak masak macam2...
wakakakakaka...

kakak..mak sayang awid lebih...

tapi pompuan ni memang....
dengki okkkk dengan aku...
dia pergi mana2 pun dia akan call bukan untuk cakap


"takpelah kakak pi dulu...nanti awid balik kita pi lagi nahhhhh???"

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kakak aku tak cakap macam tu.......
dia akan call aku sebab nak bagi aku jeles jer...
dah tu siap cakap


"hang dok jalan2 kat KL kakak tak penah bising pun???"

fineeeeeeeeeeeeeee

tapi dia ni memang lahiriahnya semenjak aku lahir dia memang suka bagi aku dengki...
sebenarnya dia jeles...
dia jadi anak pompuan sorang dalam rumah dekat 9 tahun...
so bila mak kata mak akan dapat baby perempuan dia hanginnnnnn..
risau abah tak beli baju kembang2 kat dia dah...
siap dah ugut ek mak aku yang kalau aku lahir jer nak lempar aku dalam sungai penang yang kotor tuh...
nak bunuh la apa la......
tapi aku lahir jer dia tak buat sebab aku terlalu comel sampai rasa
owh...adorable nyer budak nih..sampai nak sentuh pun rasa haishhh takleh...comel sangat...
hahahhahaha..aku dah kata aku comel...

ni tunggu la esok lusa adala gambar sampai dalam emel aku dengan caption gambar

ni lah gambar kami pi penang hari tuh.....best takkkkk????

yer kakak..kak tengok la..esok kak tua adik kak ni jugak yang nak jaga kak ...
awid akan balas dendam di hari tua kita...
berjaga2 la wahai hasmawati ramli!!!!!!!!

nasib baik kakak sendiri....nasib aku sayang kakak aku..kalau tak fikir sayang dah lama dah aku tukar jadi harry potter buat sumpahan kat dia

"I WILL NOT MEDENGKIKAN MY ADIK FOREVER"

p/s::acik pun suka gak jalan2..tapi jarang call aku bagi dengki2 macam tuh....tapi kalau acik dengan kakak yang gi jalan2..kalau diorang dua..memang setiap setengah jam aku dapat mesej

kami kat sedim.....

setengah jam pulak..



ishhhh..sedapnya ayam bakar nih....

setengah jam pulak...


syasya and sara main baling2 air dengan abah......


dah tu malam kang mak aku yang kena sembur dengan aku ...
diorang dua buat2 tak bersalah...
dengan buat muka


MAK..KAMI MANA ADA HANTAQ MESEJ KAT ADIK TADI..TAKDAK..TAKDAK..






--------------------------------------------------------------

exam semalam sucks....
eh2..aku dah gitau ekkk????





2 tweet2:

Kapten said...

best wooo bagi adik dengki
aku pun selalu buat
haha

Kapten said...

best wooo bagi adik dengki
aku pun selalu buat