BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 21, 2010

SEMUA SAYANG...walaupun ada niat tak baik

wahhhhhhh.....
niat tak baikkkkk?????

bunyi nyer macam apa jer kannnnn????

ok.....btw aku dah habis major paper and tinggal paper universiti SAHAJA 29 hb ni...
so aku akan kebosanan nak membongkang tido hari2 kan kat bilik?????
lemau ok..lemauuuuuu

then mak bagi cadangan...


aku macam mula takleh terima cadangan tu...
rumah acik?????
apa ada????
bebel jer hari2 mungkin....

pergh..tahap kebebelan acik lebih PhD dari mak ek...
bukan calang2 punya profesor mengajar dia iaitu KAKAK...

tapiiii..
bila pkey2 mati bosan dalam bilik baik aku pergi berenang2 di pool kat rumah acik...
baru feeling2 berenang sambil bakar kulit kannn????
boleh la mak aku panggi aku nicole PCD lepas ni..


tapi...malam tu jugak....
aku dapat jemputan khas dari kakak2 and abang aku yang lain...

nak kena cerita lagi ker sejarah abang2 and kakak2 ni???
mereka adalah teman melepak acik and kakak and tempat melepak adalah rumah aku...
tak main la lepak shopping complex time sekolah dulu...

lepak shopping complex makan Mcd keluar duit sendiri..
baik lepak rumah mak makan bihun goreng dengan cucur udang mak...
boleh tengok tv....sambil baring2....silang2 kaki...
aku pulak tukang goreng cucur udang


"awidddd...ni dah habis ni"

ni memang stok anak2 angkat mak yang jenis tak malu ek...
takde maknanya datang rumah aku dengan budiman ...
datang2 jer


"weh!!!!!!anak dara....makin gemok okkkk"


"ni....kami lapaq ni..tolong la pi masak apa2..."


perggghhhh..terus macam nak buat solat hajat suruh balik cepat....
tapi nasib la aku adik...
dengar jer....walaupun aku bebel kat diorang panjang2 datang silang kaki duduk membongkang tengok bola depan tv ramai2 apa2 lagi la...
sikit pun tak menusuk kalbu ..
baik aku diam buat kerja jer...

eh2....dah lari tajuk...sambung balik hal FB tadi..

pas jer aku shout si kakak2 and abang2 yang kuat membongkang dekat rumah pun hantar komen

berebut2 ek...
semua nak aku datang rumah...
seeeee????
ramai tak sayang aku???

TETAPI!!!!

sayang bukan sebarang sayang....
sayang ada niat sebalik mee...
tu sah2 nak buli aku tuh kalau aku datang...
depan2 mak aku pun buli semacam siap dapat sokongan mak
inikan pulak kat rumah diorang...
memang aku feeling2 jadi cinderella pakai kain batik la gamaknya

tapi camner pun aku sayang kakak2 and abang2 ni..
almaklumlah aku ada adik beradik 3 jer....kakak acik aku....
so kasih sayang2 adik beradik angkat yang kuat buli pun aku terima....
kalau kira kes buli nih kakak ngan acik pun dah hebat..
so aku imune dah....sangatttttt

keputusan :saya dok bilik main internet..rumah acik tak pergi..rumah sapa2 pun tidakkk

sekian

5 tweet2:

Alynn Notnot said...

cerita punya panjang. last2 ayat last takley blahhhh! :))

asri said...

kah kah kah... sedaar jugak awid depa semua tu nak ambil kesempatan je... mai la dok umah abg ngan for sure mesti dapa layan 5 star...

widda_me said...

@alynn:hahahah..mestilah!!!

@asri:yes..dok umah abang ngah sangattttttttttt 5 bintang...

awiddddd...jaga anak..
awid basuh berak anak..
awid masak..
awid bla2..awid bla2...

shandye. said...

satu lagi situasi manipulasi fesbuk.

bosan.

pg blog mana2 pun sibuk dok jaja cerita pasal dia gaduh2/jumpa chenta/tak puas hati/kucing beranak/blablabla kat fesbuk.

cibs.

(mode emo sbb exam tak abes lg)

widda_me said...

@shandye:xpaham