BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 4, 2010

I want RED heels

hari tu...
aku,mat and zati gi One Utama..
dah lama dah..dalam sebulan dua yang lalu..
lantak lah dah basi pun aku nak cakap gak...then zati saja2 usha kasut...sebenarnya aku nak dan suka red heels...
zati tanya "why red???"entahla...
memang aku suka pink...
tapi aku rasa kaki aku cute pakai heel hitam,putih,merah..
basic punya warna...
bukan pink...hahahahaha...puji kaki sendiri cute...
then dah jalan2 satu OU aku tak jumpa satu pun heel merah...
wedges banyak...
aku tak suka wedges..entah la..
bagi aku and kakak heels lebih stable dari wedges...terutamanya orang yang macam kitorang sambil jalan sambil ngumpat haruslah cari yang lebih stable dengan hati....biar tak jatuh sambil mngumpat time raya...

then bila pergi OU tu hanya satu tepat saja yang ada fully covered heels..
kat vincci..cantik..tapi tak beli..banyak plak duit aku kan nak beli???
i suka design heels cam nih
cantik sangat....cuma kalau takda lubang kat depan kasut tu lagiiiiiiii aku suka
ni la red heels paling stable...paliiiiinnnngggggggg......sesuai untuk yang berbadan besar macam i....

ni pun cantik cumaaaaaaaaaaaa..hmmmm.....tinggi sangat...
kang pakai jalan2 semua ingat aku anak orang putih baru masuk islam sebab tinggi sangat kannn???
berangan anak orang putih padahal hitam...
ni la heels yang palingggggggggggg cute..aku suka...cute sangat.........



setengah orang cakap si chubby cute/debab2 cute/montel2 cute
bagi aku senang jer cakap gemuk..straight....
dari nak bagi hint2.....
pompuan mana ni...
ala...wida yang cute2 tuh.......
nak cakap wida yang gemuk cakap je lahhhhh abang naz..eh2...ada nama????

tak jugak....
semua orang boleh pakai heels..
ikut kesesuaian...
kalau baru nak belajar berjinak2 manja dengan heels amik yang 1 inch dulu...
then berjinak2 la bulan depan tambah lagi setengah inci..
tambah tu bukan bermaksud ko pergi tambah extension kat tapak kasut ko ok...
maksudnya ko beli lain...BELI LAIN!!!!
abah..dengar tak???BELI LAIN!!!!

jangan sangka anda berbadan comel anda tak mampu...
chayok2!!!!
see..kaki aku cute pakai heels...harga rm300



aku tak beli lahhhhh...
kalau aku beli pun bila mak tanya

"cantiknya kasut..berapa ringgit...cantik sangat"

sah2 aku akan jawab


"rm39.90 jer mak"

tiba2 kakak kat sebelah

"murahnya..beli kat kakak satu..nanti kakak bagi duit...."

macam mana???baik jangan beli..
kang kalau kena menipu and kakak suruh beli sapa nak tambah rm260.10 tu?????ko???
try takpe..ngehehhehehe

gambar heels merah credit to google

5 tweet2:

A said...

wida.. red stilleto yang ke empat tu sangat cantik terhamat~~~

syafiqah sair said...

stiletto merah sungguh cun~~~
i loike!!!

widda_me said...

@a:yes...cute kan??????taste kita sama kan?

@syafiqah:yup!!!nk dive guna heels boleh?

shandye. said...

gambar yg memula tu santek. hasben i neves tgk sbb dia mula rasa risau keselamatan kucing dia (whatever the connection is... i pown tataw).

anyway widda... beli je uols... jgn le tayang dpn ur akak or mom. sorok bawah katil. muahahaha...

widda_me said...

@shandye:kucing??????xphm...kenapa kna pkey condition kucing bila tgok gmbr kasut????

i wish i can wear those heels NOT in front of them..i wish!!!