BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 23, 2010

Mengapa perlu beranggapan sebegitu????

ok....
saya bahawasanya mengaku selalu mengupdate pelbagai cerita dalam blog...
then....
most of the time aku keluar adalah bersama PROTONIAN kannn????
ok....
and mesti raaaaaaaaaaaaammmmmaaaaiiiiii gila akan kata

"korang couple ek????"

ok kita tinggalkan persoalan ini...dan jadikan satu contoh...
kenapa kita selalu ingat kalau lelaki perempuan tu baik mesti kata diorang ada feeling towards each other????
kenapa?????
takyah kata korang......aku pun sama...
nampak jer kawan2 aku selalu keluar dua cepat je zasss kat otak aku ngumpat2 diorang ada apa2...
tapi sebenarnya takde...

adakah pemikiran kita yang telah di set sebegitu????

wahhhhhhhhh....
dah ada gaya macam pengacara selamat pagi malaysia dah nih...

tapi macam aku selalu cakap aku single yerrrr...
takde in relatonship dengan sapa2 waima dalam facebook seklipun...
and mesti timbul persoalan2 ini

  • habis?????kenapa selalu keluar dengan protonian???
jawapannya : haisssshhhhhh...dah itu jer makhluk yang ADA KEMAHUAN mahu ajak aku yang tak senonoh level 25 dalam farmville tu ...and kalau kawan2 lain ajak keluar aku keluar jer....takde pilih bulu mahupun hidung

p/s:nabila kami tak kata kat hampa...serius!!

  • tengok korang macam rapat jerrrr?????
jawapannya : kalau rapat couple lahhh?????

  • selalu tengok wayang berdua?????
jawapannya:nak buat macam mana...itu jer yang ingin mendengar kelakuan burukku yang banyak tanya dalam wayang...cuba ko ajak aku pergi tengok wayang..and tengok cerita yang macam aku susah nak fikir ..yesssss....sampai bila2 ko tak akan ajak dah aku tengok wayang...

dah la.....aku dengar skang ada formsprng kalau nak tanya apa2...kalau nak tanya apa2 email jer..takyah formspring ker...FB pun ada..sila lah tanya..

.nak jugak letak gambar yang ala2 kontroversi..
aku ni macam ala2 artis lah..
even takde hubungan kena jugak letak gambar berdua

p/s: to somebody yang i'm not welcoming you untuk bermesej dengan i and behave like you know everything pasal myself sila undur diri or behave youself sebelum aku mengeluarkan kata2 kesat yang jarang didengari...even mak aku pun dah bosan dengar aku complain pasal kau..

btw : aku cerita semua benda ek dekat mak aku....so
jangan pulak ada yang terasa aku cerita hal2 buruk jer...baik buruk sapa2 sekeliling aku semua mak aku tau..



2 tweet2:

Hailey Francis Thomas Goitom said...

hehehehe...hot gtew...
anyway, xyah nk amik kisah sgt klu org tanye ttg hubungan korg...anyway, send my regards to Eddy ye, klu trjumpa dia ke apa ke...lama xnmpak dia...

widda_me said...

@hailey:
hahahaha...ok...
dia dah balik maka i boleh ckp dlm mesej je lah..huhuuhu