BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 8, 2010

TOP ke NYAH!!!!!

wahhhhhhhhhhhh.....
cepat je ek masuk......
jangan nak harap aku cerita pasal de blue thing here.....
aku penyekeh sorang2 kang free jer kena ngan aku....

aku cakap pasal ni la sengal!!!!!



gila lah award ni....
siap ada word "TAHNIAH" berkelip-kelip
award paling maju la aku dapat...
TOP BLOGGER ker aku?????
tak sesuai uolls aku dapat anugerah ni.....
blog aku ni hanya cipisan kertas di angin lalu yang menerbangkan kertas tu jauh ke sana dan tiba dusssshhhhhhhh jatuh dalam tasik kotor.....

hebat tak perumpamaan?????

anyway tq ayap 4 the award....

ko nak balik kan award ni kannnn????

AMEKLAH...hahahahahaha


then aku kena tag 12 orang....
haish..bab2 nak tag balik nih aku malas....

bagi aku semua blogger adalah top...
even tak top di hati readers tapi top di hati sendiri...
cara penyampaian adalah dari hati...
tak kisahlah dengan cara kiasan or straight pelepap kena hidung orang...

kannnnnnnn??????

so ameklah award ni ramai2......
maari kita sama2 kongsi kegembiraan menjadi TOP BLOGGER

2 tweet2:

shandye. said...

akak tak top la nyah...

kosser akak nk hamek awards yg bukan ciri2 akak...

*tetibe*

Hailey Francis Thomas Goitom said...

tahniah...