BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 24, 2010

Tak sabar2 okey

hakikatnya aku tak sabar gila2 nak publish entry aku dah habis exam and aku nak balik

tapi aku kena hold jer entry dah habis exam...

tapi lantak lah...
hari ni aku nak gitau aku adalah pre habis exam...
boleh???

letak pre kat depan tu???
ala2 pre wedding,prepostage...
hahahahahaha....

sepanjang minggu exam...
boleh dikatakn minggu exam kali nih adalah yang palin
g hard kot aku study...
tapi jawabnya ke laut jugak....

walaupun aku menonton jugak movie kadang2 tapi aku adalah menonton 2 or 3 hari befre exam..

itu adalah cerita hindustan....yang putih tu nota...bijak tak????

tapi kalau esoknya nak exam aku akan dengar lagu jer....
eh..tolong baca hard aku bukan nya macam

study ngadap buku tak pandang kiri tak pandang tolak2 spek bagi rapat kat mata ada air milo panas atas meja sambil pen beterabur atas meja sebab terlalu hard....
owhhhhh..
hard sebegitu aku tak pernah praktikkan kat diri sendiri...
kat anak aku mungkin!!!!!!(sambil pegang perut)..
hard2 aku pun stil jugak boleh ngumpat dengan rumet....cakap fon dengan mak...
mesej dengan kakak...lawan2 balas twitter...



tapi aku adalah makhluk tuhan yang kalau esok nak exam aku mesti gelabah gila..
memang tak boleh tido...

tapi gelabah tak bermakna aku boleh jawab exam aku secara gah 30 minit and keluar tap tap tap dari dewan exam....nehiiiiiiii..kabhi nehi...


cuma aku doa exam aku cemerlang....
and tolong lahhhhhh..jangan ada paper terkantoi...
aku sangat risau satu paper killer aku...
memang itu yang paling killer...
PENGENALAN OSEANOGRAFI DINAMIK...
exam math yang takde nnombor..sila huraikan dengan formula...
boleh nangis eh tengah jawab....


tapi aku macam ni lah....
nak bersedih lama2 untuk satu paper adalah tidak...
nangis2 ngamuk then settle...
pi cafe makan..kannnnn????
senang sangat...
aku ikut cakap mak

"benda dah lepas.....jangan pkey..pkey yang nak
mai..."

sebabkan aku pkey YANG NAK MAI lah aku makan...hahahahh

so...
conclusion nya aku akan jawab exam u3 hari kahmis nih.....
and harap2 A..berbaloi panjat tangga pi kelas....222 anak tangga...

byeeeee!!!!!

nah gambar tangan....kertas berterbur..siap ada ubat nyamuk rumet atas katil...

p/s:tengah fikir macam mana mau goda acik beli berukband maxis supaya boleh update blog kat rumah....kalau celcom murah tapi line nya tidak ada sama sekali!!!!

2 tweet2:

Alynn Notnot said...

wow! siap nk beli berukabnd tu :O

widda_me said...

@alynn:hahahahha....berukband kannn????

kalau kita gabung2 kan beruk jadi berukband tak???

hmmmmmmmm