BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 23, 2010

aku sedang bizi yang terhamat

sebenarnya sekarang ni aku sangat sibuk...
kelas,teater.kelas,teater.....itu la life aku...
plan nak gi swimming dah berapa hari dah then tak pergi jugak...
adoyai...

nasib la aku takdak bf ..
kalau tak dah lama kena cerai...
BFF aku pun aku tak sempat nak mesej ..
asal dia ym aku jer aku mesti "bf..aku nak gi teater ni/nak gi kelas ni...nanti ym lain ek"

argh...rasa bersalah...
nasib BFF faham...BFF..thank you faham....terus terharu...
padahal aku tau ko banyak benda nak citer kat aku kan???
nanti ek...aku balik dari laut nanti kita keluar ..
sebab ko hutang nak belanja aku makan kan???wakakakakakaka
aku nak JOHNNY tau!!!!!
aku dah decide..hahahaha..takleh tukar2...
takpun CARLS JUNIOR....
(nak makan yang mahal2..tak boleh blah sangat....)


*gambar ni mira yang tangkap ek.....*
ini sahaja update untuk hari ni...
nak kuar jap gi teater..hahaha
tak boleh blah weekend bangun awal..rasa tersentak otak aku yang dah sedia JEM ni!


p/s:entry tertangguh...penuh usaha nak buat..tanya orang sana sini....

contest masih available:get the ticket!!!

2 tweet2:

shandye. said...

carl's junior takdelah semahal makan di le meridien ataupun di j.w. marriot.

sekian.

mahu ber'kedaigambar' menyiapkan poster untuk literature aku. tata.

LurVeLadYbuG said...

ahaha psl mkn ko ingt je.
xpe2 aku da jnji nk blnje kn.
t kte kuar lg :D