BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 20, 2010

SUPER JUNIOR IS COMING BEBEYH!!

sorry...sorry..
(bukan nak mintak maaf...aku tulis nama lagu superjunior(suju))
kak pekjah antara yang bersemangat yer nak ke concert suju ni..

aku pun layan korea....
aku suka SHINEE sangat2..
rasanya group laki aku paling suka diorang je lah....
tapi kalau SHINEE datang malaysia pun aku confirm2 tak tengok..

bayangkan la kan....CEPAT PEJAM MATA BAYANGKAN..
aku ni...kalau tengok ADAM depan tv pun dah rupa macam nak pengsan..
kalau jumpa depan2 MUNGKIN AKAN HISTERIA...

mak aku pernah offer ek nak gi jumpa adam kat sure heboh..
TAPI!!!(jeng2...macam bunyi suspen)
aku TOLAK...
sebab sumpah aku risau aku akan pengsan..itu jer...
kang keluar surat khabar muka depan
"seorang gadis comel yang nama nya dirahsiakan telah pengsan apabila menemui artis pujaanya ...ADAM"

itu baru adam..kalau SHINEE???

"seorang gadis comel yang namanya dirahsiakan telah mati tercekik air liur sendiri apabila tidak sengaja terserempak dengan artis korea yang nama mereka sedang melonjak naik iaitu SHINEE"

jadi conclusion nya...
bukak youtube then tengok jer video kat situ....
kalau pengsan pun orang mesti budget aku tengok cerita hantu...

p/s:hari ni otak jam sebab tak tido..tadi pening sangat makan ubat terus jer aku rasa balack out..sedar2 dah dekat pukul 10 then terus merangkak ke teater...

6 tweet2:

prots said...

shinee is so yesterday la...

skrunk orang layan dj dave la...
mawi, siti nurhaliza...

yoooooo!!!

RoSe_ViOleTE said...

hahaha~~
widda,kami sume mengharap SHINee yg dok kat seat vip konsert nnti...
kekekeke~~;p

DeVoTeD LiLy said...

ss501 lg best la asma..
hahaha

widda_me said...

prots:
pale hotak yesterday....
diorg bru buat coming tahun lepas...

mmg dj dave sgt new dlm dunia hiburan kan??

@rose:TIDAK!!!!!!!!!!

@devoted lily:xmo2..i setia dengan shinee yang shine2 tu

A said...

huhu.. wida, minggu lepas aku terserempak ngn adam bru kuar ngok wayang sengsorg2~ laju je dy jln tkot owg perasan..

widda_me said...

@A:
ye ker???
soka2 sangat..

btw sapa kamuu???