BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 9, 2010

penat....

hari ni aku adalah saaaaaaaaaaaaaaaaangat penat....
ini adalah kerana...

semalam ada dinner ANUGERAH SENI...
aku dengan kak ayeen leh bantai tengok movie sampai kul 6.30...
lepas tu baru dua2 orang berlumba2 mandi and bersilat2 make up..
nak perginya pukul 8....*nanti aku buat entry dinner..malas update skang*

kul 10.30 ada kawan amik aku and kak ayeen ker mines and tengok movie dr panasus..

so disebabkan movie itu semalam aku adalah sangat letih hari ni...

aku adalah letih tidoooooooooo jer...
tido dengan kak ayeen dalam keadaan yang tidak mencurigakan....
bangun pukul 12 tengok kak ayeen tengah layan angus thong ....
bangun buat air kat tetamu hidang biskut kering and tertido balik...tengok kak ayeen tengah tengok tutor frend...
dah tu bangun kemas bilik siap2 mandi pergi cafe dan makan2 sambil tengok litre of tears...dan sambung tido lagi selepas itu...
sekarang kak ayeen takde...dia keluar makan...

hari ni rasa nak demam sangat2 disebabkan sejuknya aircond dalam wayang semalam...
cepat2 amik air letak kiub and kentang buat sup...
pergi cafe beli sayur yang ada bunga kubis and masukkan dalam sup dan makan...
sekarang sedang makan bihun sup siam...
orang kata kalau selsema ,sangat elok makan sup dengan air panas2(lidah terbakar)...
sebabnya sup tu takkan habis...sebab hingus berair akan masuk dalam sup tu balik bila makan...
ok...mahu muntah sekarang...
bye!

5 tweet2:

Fza.ithu.Zazha said...

go n get some rest dear.. :)

ayeen:) said...

ahahaha..berendam dalam air panas pon bole wida:))

widda_me said...

@fza:owh tq....i cant rest rite now...too much sleep make me feel "lemau" enough

@ayeen:
nk rendam kat mana???kat amin ada bath tub????rendam pukul 9 sama2 dengan makcik cleaner

LurVeLadYbuG said...

geli seih sup ko!
yekss~

widda_me said...

@lurve:
nak???aku buatkan kat ko hujungg mgu ni?