BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 30, 2010

Siapa Kata EX-BF dengan EX-GF takboleh kawan seperti biasa???..

hahhahahhaa

tajuk memang nak kontoversi kan????
mula lah kang time teater berebut2 iqbal and naim tanya aku macam2 nih..KONPEM!

tadi balik dari teater arif ym aku..
pergh..siap leh view webcam aku....

ni lah salah satu benda aku tak suka kat dia ni dari zaman sekolah...JANGGUT!!!adoyai...
nak suruh potong???mintak maaf..
zaman bercinta pun aku ugut pun tak jalan ...
inikan pulak zaman berkawan..
BLAHHHHHHHH



sah baca blog aku semalam...
dia nak tengok webcam aku balik...aku mula2 malas..tapi lama2 aku macam ok lah...
kesian mamat ni..nak sangat tengok muka aku yang macam perempuan gila ni kan????
aku cepat amik selimut selubung diri...
then bila on webcam tak boleh...ALHAMDULILLAH..yes!

arif adalah CHENTA HATI dulu2 kala di zaman kanak2 tak tahu nak beli tiket wayang macam mana
tapi dah laaaaaaaaaaaaaaaama kitorang clash..tapi stil leh contact lagi..
come on..kawan kan..walaupun ada sejarah hitam tapi kami stil leh kawan...
HA!!!!mula la cakap sejarah hitam tu aku dah pernah buat apa2 kan???
helo!!baik sikit...aku suci atas bawah.....

boleh jer nak baik balik dengan ex tapi kena belajar lupakan kisah silam dulu okey???
baik balik dengan ex bukan maknanya aku couple balik dengan budak arif ni...
tak kuasa aku nak ada bf sekarang ni...
tengah zaman kesibukkan mencanak2 ni kan lagi aku nak fikir pasal boyfren???
sandarkan pada kenangan je lah kan...
BF aku sekarang adalah tanggungjawab tak seberapa kat U ni ha...


ok....penat..esok kena bangun awal sebab nak beli tiket balik..daaa!!!

p/s:

abah kata kalau abang rizal tak dapat teman aku gi wedding kawan aku,dia willing nak bawak...LOVE YOU ABAH!!!!mak jer dok tak puas hati sebab apa abah sudi nak bawak aku gi perlis tu ha!!!3 jam bawak kereta..kalau mak ajak gi mana2 yang 30 minit tu pun puas bergaduh baling pinggan...
mak..mak kena faham...awid anak bongsu..mak isteri sulung..wakakakka..
kalau cakap kat mak cam ni confirm makan lesung batu time tu jugak....

6 tweet2:

syafiqah sair said...

wida senget...
dasat mak ko erk..
gaduh baling pinggan..

Useriez said...

tapi kebanyakkan org bila dh clash, terus loss contact kan..

shandye. said...

hensem pe xbf ko berjanggut. i lyoike. haha.

@ku d! sin!e said...

bgus la cmnie...
x der la musuh2..

widda_me said...

@syafiqah:hahahaha..silap sebenarnya..bukan mak ayah wida yang baling pinggan....tapi kemungkinan besar wida yang buat gitu bila kahwin..hahha

@useriez:yup!!.jgn amalkan..tak baik

@shandye:nk no dia ker?

@aku disine:yup...hahhaa..tp mula2 dendam gak la

shandye. said...

dia ada potensi utk minat aku ke kekdahnye?

uhm. no thanks. i bahagia sendirian.

*mode kekwat*