BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 11, 2010

KURANGNYA RASA NAK BERBAJU KURUNG KE KELAS OKEY!!!!

banyak gila entry i tertangguh..(macam ada orang tunggu entry ko kan)
entry ni mula2 rasa macam tak nak buat tapi eja asik2 ingatkan jer suruh buat siap maki carut bagai....
tipu2...eja tak maki orang..tapi mungkin lepas ni dia akan maki sebab aku buat fitnah dia maki aku...

dah2!!!!entry ni bukan untuk eja!!!!(tapi dah linkkan blog dia banyak kali...)

hari tu...my first TITAS class...
berjalan dengan lancar ...2 jam kelas lecturer pasal pengenalan jer sebab dia asik buat lawak....
lecturer ni best ok..cuma jangan main fon dalam kelas dia..kalau main...ko siap!!!...
lecturer aku nih dikurniakan yang maha ESA bila dia bercakap kuat suara dia macam pecah sikit la...
tapi aku tak kisah la..cuma first time dengar agak terkedu jugak...
tapi ada one guy depan aku..
macam (*&^&*()(&^%^&*()(&^%#@#$%^%#$^^&%$#%^(ini adalah carutan melampau2)..

dia boleh ajuk suara lecturer tu..dah tu bila lecturer tu tanya soalan kat kawan sebelah dia ,dia boleh tolong jawabkan dengan suara mengejek...
aku macam......eja..pegang wida...wida nak jadi hulk...

kalau ikutkan hati....nak jer aku tolak kerusi dia dengan kaki aku biar gigi dia terlanggar kerusi depan and patah ...
lepas tu pandai2 la ko cakap dengan sapa2 dengan keluar angin yang sangat banyak sebab gigi depan ko sume dah patah...
and aku senyap2 bersama eja mengambil gambar si ^$@#$%%#$%^ ni..
tapi dari belakang jer lah..


tak kuasa aku nak gi depan dia and cakap

"hai..i minat bila u ajuk2 suara lecturer tadi..mengkagumkan...boleh amik gambar berdua???"

3 gambar ni sume eja amik....dari tepi...

kepada insan dia dalam gambar:

ko dah besar..masuk U pulak tuh....bengap lagi ker???
nak ker aku ajar ko tentang tatasusila dalam kelas???
aku yang kasar lebih pada jantan pun tahu gak..
kalau ko takleh nak praktik semua ketatasusilaan yang ko dah belajar,ko praktikkan suku dah lah...
aku pun tak praktikkan sangat..tapi belajar hormat la weyh..
aku ni sebab hormat ko lah aku letak gambar belakang jer...
aku ada nama and no matrik ko gak ek..
boleh jer letak sini....

p/s: ni entry macam nak promote eja pulak...eja one of my kosmate..i lap her ok...

7 tweet2:

protonian said...

les.. hrmm understandable...

diorang cube bermanja ngan ko..
ko jerk jual mahal kot widda

hahahahaha

widda_me said...

@protonian:

heh!!!!nk gadoh??????
cepatlah jom mkan..lapar nie!!

widda_me said...

@protonian:

heh!!!!nk gadoh??????
cepatlah jom mkan..lapar nie!!

baby_dolphin said...

hhahahaa....entry yg daku nant2 kn...
wida,cam da tepesong r tjuk entry 2..ingtkn nk citer sal bju..hehe..
2 r..rs cam nk hempuk jeh kepala 2 ekor mamat kat dpan 2..

syafiqah sair said...

bile nak promote ieka?
hahaha....

shandye. said...

biarla kat dia. next time pg ajelah duduk tempat lain. setel masalah.

widda_me said...

@baby dolphin:hahahah..tajuk kena canggih and lain dari cerita

@syafiqah sair:hahahah..buat sesuatu yg menghiburkan wida..hahaha...contohnya time lecturer ajar tiba2 ika gila and lari keluar kelas..

@shandye:..itulah...tak pasal buat dosa kutuk dia...mmmg nk cr tmpat lain