BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 3, 2010

MY FAVVY FAST FOOD...

argh....
tak suka bila wat entry makanan time2 lapar gi ni...
owh...btw entry ni dibuat sbb nya aku tak tahu nak wat entry apa dah yang bergambar...
bosan kan klu asik baca blog aku tak dak gambar kan??

aku suka nar makan fast food..(sbb tu la badan fast fat kan?)
sedap dan cepat la gak...
klu gi mall tu aku memang susah nar nak pkey apa kejadahnya fastfood aku nak makan...
banyak nya sangat la melampau...
kalau bertolak dari rumah/ukm tu aku dah mula pkey nak makan apa...
orang lain pkey nak shopping apa kan...aku pkey makan...
sesampai jer kat mall mesti aku pusing mall 78 kali baru dapat decide nak makan apa...

tapi my favvy adalah yang ni...

*sdap sangat tomato+cili ni..makan ngan burger and fries*

CARLS JR..
CARLS JR..
CARLS JR..

*sedap weyh....aku makan chicken nyer..beef tak berapa nak terima(tak pernah cuba pun)*

sedap nya menyengat ke bulu dada(bagi yg berbulu dada..aku bulu kening la..)
sedap weyh...

*fries nyer tu memang 4 kali gnda sdp dari fries ko goreng sendiri*

sapa tak pernah try baik try...
ni adalah satu nikmat yang kena cuba...
KENA CUBA!!!

*gabungan cili+tomato+burger(tapi ni bukan burger beef aku..burger kawan aku.)*

tapi nak try kena ada duit gak lah...
kalau kau ada rm10 and nak makan ni mintak maap lah..
ko lencongkan perjalanan ko ke food court or mcd je lah kan....
sebab tu la aku jaaaaaaaaaaaaaaaarang makan menalah ni...
kalau duit takde makanya melencong ke food court je lah..
makan laksa....

dulu kalau nak makan menalah ni aku merangkak ke midvalley ha..semata2....
tapi skang kat mines pun ada gak...
tapi nak merangkak ke sana pun perlu diingat yer..duit kena ada...

*jangan nak cuba figure sapa org sebelah aku..tengok aku sudah*

ok dah..mahu ke cafe..makan burger cafe jer..huhuhuhu
duit takde la katakan

5 tweet2:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

widda.....bukan ke azam tahun 2010 nie ko nk kurus? I mean mmg btul2 "kurus"??? hehehe...

widda_me said...

@hailey:

jap2...bila pulak wida wat azam2 mngarut cam ni nih????
tidak lorh..
itu azam mngarut...hahahaha

imHepPie said...

ko mmg mlampau saja je nk mengeluarkan air liur aku kan mentang2 la kt lipis nih xda menda pon huuuuu

Fza.ithu.Zazha said...

oish.. sedap giler weh!

nk! nk! hahahaha..

widda_me said...

@imheppie:
meh2 cni trun kl..
xpun blik kedah nnt kita gather2 gi penang makan menalah ni..mahu???
nikmat hokey

@fza:sy nk juga..belanja??