BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 22, 2010

tok!!!tok!!!CIKGU WIDDA ada???

music plz!!!!!!!

boom boom boom !!!!!!!
i like .................paw!!!!

lantaklah music salah ker apa kan????
actually starting post ni kena ada lagu black eyed peas tu..baru best..

dari semalam aku tak tido lagi and sekarang adalah excited nak menulis..
yer!!!
memang kat FB aku tulis nak tido tapi aku tak leh HOLD cerita ni ok!!!

tadi...
aku and my two theater frens pergi sekolah kat bangi ni(nama dirahsiakan..motip??)
kitorang kena uruskan sesi pinjam2 anak orang untuk jual...
hahahahah...
tak2..untuk teater yang akan berlangsung nanti..
jangan nak serbu tanya teater apa..nanti aku update kan...


then bila pergi sekolah tu aku sorang jer pakai baju kurung....WTF???
my fren pakai baju biasa jeans bagai...aku budget gi sekolah kena alim....
dah tu samapi sekolah tu budak2 ada merentas desa..baru habis..
then tengok aku macam cikgu yang nak ganti pengetua diorang..
HELLO!!!!
kalau aku jadi pengetua sekolah 2 hari cuti 5 hari okey...
itupun kalau aku rasa nak buat sesi persekolahan..
buatnya aku cakap
"anak2 cikgu boleh study sendiri di rumah..BERDIKARI"

tak ker semua student and cikgu cikgi beratur nak daftar sekolah aku...
siap keliling kereta aku time driver aku nak jemput aku dari sekolah ke spa(berangan!!!!!)

stop sesi berangan!!!!

then jumpa budak2 yang akan join teater kami nanti...
dalam 8 orang...jangan tanya nama!!!aku tak ingat sorang pun!!!
tapi salah seorang dari mereka anak seorang komposer terkenal(nama dirahsiakan)

ada can la hari show aku pakai baju ramlah ram sambil nyanyi

"ehm2..kau kunci!!!!cintaku!!!!di dalam hati muuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

sebab confirm mak bapak budak tu datang kan???
terus dapat masuk AF tanpa ujibakat...

tapi jadi cleaner...

budak2 ni punya sengal...cakap tanpa henti la kan...
yer2..memang budak2 macam ni kami cari...
tunggu dua hari kalau bagi aku seorang jer duduk dengan diorang confirm darah tinggi!!!!
takyah pergi hospital..aku nampak darah aku naik

ada plak kan..
aku tulis nama "WIDDA(kelab teater UKM)-012******8"

dia boleh tanya "kakak yang nama WIDDA sapa???"
aku angkat la tangan...then dia tanya"habis yang nama kelab teater UKM ni sapa???"
HAI!!!!!!!budak ni!!!!!tak tengok lagi aku baling budak masuk perigi
mujur cikgu-hensem-ko-yang-tak-kahwin-lagi-ala-setakat-bertunang-takpe
ada kat situ
sabar WIDDA...ko masih belajar...

then kena gi pejabat pengetua bagi surat kebenaran...
on the way nak gi tiba2 ada budak bagi salam"assalammualaikum cikgu "
aku terus pusing..cikgu???mana2....aku and kawan2 aku jer kat sini..BANGGA!!!!!!
tapi sikit kecewa...sebab muka label berkerjaya masing2 kan???

bila masuk bilik pengetua aku dapat good news....
sokaaaaa!!!!!!!

pastu bila balik ada budak mesej aku kat mana latihan nanti semua..
then aku bals la..
then dia balas balik "tnque"

DASYAT!!!!DASYAT!!!DASYAT!!!DASYAT!!!!

budak darjah 6 mesej thank you macam tu...
aku paling hebat pun thank you aku pernah tulis adalah "tq"
dah tu bila lecturer aku tulis "tqvm" lagi lah aku rasa macam waaaaahhhhhh!!!!!

p/s:aku takleh tido sebab tengah tunggu kawan aku try theme baru kat blog...ngantuk lah!!

5 tweet2:

NaZZy Hall said...

sham citer ada bdk trauma nmpk ang td...

pe kes?
ko lggr org lg ke?

LurVeLadYbuG said...

alahai cikgu widda...
haha nmpak sgt ko da tue :p

widda_me said...

@nazzy:

tipu!!!!!!!!!!!!!!!!!

@lurve:excuse me..ko yg nak menjengah ketuaan bulan 3 nnt ek

prots said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jadi cikgu...
menarik giler la...

mesti best kan...orang panggil awak... cikgu...

ermmm... cikgu hasama sensei..

ahahahahaha

widda_me said...

@prots:

dah cikgu pastu sensei lagi...hmmmm....

mmg best pun jd cikgu..tp 2 hari jer sy dah kena hntar hospital sbb skit tekak t asik berckp ker