BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 20, 2010

Hari Yang Macam Nak Tembak Diri Sendiri

aku dah tau budak2 kos aku dah boleh agak aku nak cerita pasal apa kan????
ok....semalam aku sakit kepala macam nak pecah kepala ni sebab tak tido dua hari...
tapi bila dah tido heaven lah kan????
then bangun pagi pergi kelas...
balik dari kelas aku bertungkus lumus siapkan assigment aku..
tambah2 bila dapat tahu yang jurnal yang aku cari2 tu boleh cari dengan cara lain...
malas nak cerita pasal salasilah jumpa jurnal tu...

then dalam pukul 1.30 dah siap assigment...
tinggal nak buat cover and paste2 gambar sikit..
so aku tido sebab jeles tengok roomate tido..hehehehe
then bangun pukul 2 aku pun pergi la page depan sekali assgment aku untuk buat cover assgment...
then bila aku klik dengan aku nyer mouse dia highlite kan semua data aku...
ok...aku boleh jer hilangkan highlite tu..
pastu ingatkan mouse bodo then pakai mouse laptop..jadi lagi sekali...
ok..sabar lagi...
then tertekan backspace...ok..data hilang..takpe...ada butang undo..tekan...SELAMAT..
then tiba2...PLUP!!!laptop OFF..dia macam hang la..
aku ON..then dia cakap pasword aku takleh terima...aku macam WTF???
aku try lagi...takleh terima lagi...
then on off laptop tu lagi dan lagi...then boleh dah accept password aku..
and buka file assgment tadi AND
DATA AKU HALF DAH HILANG!!!!
aku tak save ker tadi..rasa macam save..lantak la...malas fikir aku save ker tak...
sekarang macam mana nak dapatkan balik????
dah puas cuba cari and cuba fikir...
satu je solutionnya..




BUAT BALIK !!!!!!!!!!!!!


aku macam dah nak nangis...ok fine...aku menangis..nasib roomate aku takdak..
dah mencarut2 sambil jerit macam perempuan gila kena paksa kahwin dengan laki gila...

buat balik dengan penuh sabar...
"takpe wida..sekarang baru pukul 4....kena hantar before 10....boleh2"

beruntung gila hati aku sangat positive untuk pujuk badan2 aku...

then pukul 7 siap and print and hantar...


jalan kaki balik bilik...


call mak sambil marah2 pasal laptop hang tue....tapi tak marah mak la....
berani marah mak aku tanpa sebab???kena sumpah jadi garpu kang camner?..
mak dah risau aku kena beli laptop baru...
aku cakap"takpe mak..lagi sekali laptop buat hal awid baling kat dinding...."
mak kata
"kalau baling automatik abah takkan fikir langsung nak keluarkan duit untuk belikan laptop kat awid sebagai ganti...kalau rosak sendiri takpe gak.."

ok fine...takleh baling..sipi2 jer lagi laptop ni nak langgar dinding tadi and patah dua...
sipi sangat....

ko beruntung kamaruddin
(tiba2 nak letak nama laptop kamaruddin..sapa kamaruddin jangan terasa..takde niat apa2..)...

pas tu call kawan aku ajak release tension jap(release tension merujuk kepada makan).
.tapi dia tak angkat....dia tido...
tapi aku mals nak istihar perang..ko beruntung imran(tiba2 imran???)

p/s:sekarang kepala dah sakit balik macam semalam..kalau telan ubat confirm aku tido tak sedar diri sampai esok....tapi nak tahan jap...makanan aku dalam cafe world lagi 1 jam siap...lepas tu aku TIDUR

8 tweet2:

shiela said...

sengal la ma~haha
awat hg x buh adan ke,,jun matsumoto ke...best sket..
ni bantai kamarudin n imran??
hahaha~x ley bla^^

green apple said...

wajib hantar pisang kat mesjid okkkk

imHepPie said...

kalo pompuan gila kena paksa kawen ngan laki gila xde hal la beb haha

widda_me said...

@shiela:hahahaha...ntah la..dah terpkey nama tu..nasib aku x letak nama razali..kang xnaya je ada pinggn terbang dr ko..hahaha

@green apple:OWH!!!bangga..kak di dtg blog murahan ni lagi....terharu...

xyh hantar sbb xniat..hahahaha..hntr pisang dlm perut jer lah...

@imheppie:hahahaha.....ntah..aku yg gila time menaip tu

Cik E said...

alolo yang, sorry u ym td tak terjawab. time tu zati pegi pusan. mira yg tgh pakai laptop.

gila kan assignment tu. haihs.

ayeen:) said...

ahahhaa..baru plan nak bacakan yasin sambil nages pura2 depan kubor kau..

widda_me said...

@ayeen:DAMN

widda_me said...

@cik e:yup!!!!!!!!!
sangat gila.....
macam nk bom jer gemilang tu