BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 10, 2010

-DEMAM-

argh.....
suhu badan aku mencanak2 naik semalam okey...
ditambah hidung berair dasyat...
dan sakit kepala sampai tahap macam nak pecahkan kepala dekat laptop...

tapi aku dah tau..aku dilahirkan dengan kuasa sakti hermoine granger....
so aku boleh rilek jer update blog tanpa berfikir....

semalam tido pukul 5 sebab sakit badan sebab bila badan aku panas aku akan sakit badan(dah macam orang tua2...mak abah pun tak macam ni..)
then bangun pukul 12 and terus masak air sebab nak makan biskut and makan ubat...
kalau nanti mak call and aku tak makan ubat lagi dia akan berleter berbakul2...
nanti suhu telinga aku akan tinngi lagi dari suhu ketiak...

dan sekarang ni jugak tekak adalah sakit...
kalau menyanyi orang dah tak boleh beza mana aku mana amy search...

jap..apa motip nak kena cerita pasal ni???
aku takde niat langsung nak suruh korang simpati kat aku....
tapi nak suruh acik simpati kat aku...wakakakakak...

acik...mai amik adik acik yang demam ni hantar balik kedah...awid perlu belaian mak..

dulu aku pernah demam aku mesej abang aku..
acik..awid demam...

dia balas tanpa berfikir
so???

pergh..time ni aku macam....fine..jaga ..awid report mak..

dah tu bila aku gitau..
awid demam ni..tak larat gila..
dia balas..
boleh makan tak???
aku balas..
boleh...
dia balas balik..
bagus!..

dan2 aku bukak google and taip "how to kill your brother without let your mom cry"

2 tweet2:

LurVeLadYbuG said...

hahah aku ske part last tu.
jmpe x kat google?:p

widda_me said...

@lurve:jmpa..tapi bila pkey2 balik mak aku msti ngis punya sbb abg aku anak laki sorg