BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 15, 2010

dunia ni penuh pancaroba..........

tajuk tak menahan okey..penuh pancaroba macam apakah????
dengar kat cikgu sekolah aku nangis huhuhuhu tanpa henti...

semalam aku tunjuk gambar aku tak pakai tudung kan????
sekarang aku masih nak citer pasal semua gambar2 yang telah aku scan....

dulu waktu sekolah....form1-form3 aku duk dalam kelas yang sama for 3 years...
tengok muka sekor2 sama jer dalam 3 tahun tuh...
then life aku kat sekolah tu waktu form 1-sampai form3 sangat la penuh kegembiraan sampai bila cuti hujung tahun aku merungut2 kat mak cuti aku ni panjang sangat..nak balik sekolah jumpa kawan2...terasa mak aku..sory mak....hantar lagi awid kat sekolah asrama kan...

3 kindi...seminggu sebelum PMR

cari2 mana aku....

gambar ni gambar yang kena cuci esoknya baru boleh amik kat kedai tu e..takde guna2 memory card ni...
aku adalah line kedua...3 dari kiri....cam kah????comel kan???
kelas kitorang cukup kolum....13 lelaki..13 perempuan..
and malam2 sebelum berakhirnya zaman form 3 kitorang ,kitorang main akademi fantasia setiap malam...
dapat lagu hari2....and berlatih la ko...
aku peserta and aku lah pengetua akademi fantasia tuh....aku yang buang orang tiap2 hari....
tapi aku pengetua AFKINDI ni yang baik sebabnya aku buang orang esoknya aku jemput buat persembahan tambahan...RINDU!!!!
then dalam kelas semua ada partner2..rela or tak ko amik jer partner ko tuh....sapa partner aku???tiada dia atasgambar kat atas ni lak ditangkap sebaik sahaja kelas kitorang habis drama...
and kitorang dapat BEST DRAMA!!!!!
tak tahu.puas bergaduh nak buat drama nih...kelas aku ni punya la susah nak unite...
.dah 3 hari nak show baru ko gedik nak unite sana sini kan...baru gedik kutip duit nak beli barang...
amik ko!!!!sekali BEST DRAMA!!!!bangga aku..jalan hidung kembang
cerita ni adalah THE PHANTOM OF THE OPERA...
setiap kelas wajib bawak cerita ni tapi ending boleh direka...

watak aku adalah LA CARLOTA...

memang kurang hajar budak2 kelas aku vote aku untuk berlakon watak perempuan opera yang nyanyi keluar suara katak...dah tu mulut aku kecik diorang marah
"hasma!!!nganga lagi mulut tuh...penyanyi opera kena mulut besar"...
aku macam...nak makan kaki????
tapi hari show aku sedaya upaya jadi ning baizura....

aku tak tahu sapa yang tangkap gambar ni..memang nak kena maki..TAK CENTER!!!

ni sebelum bertolak ke kem bina semangat(semangat la sangat) kat perda..
budak2 laki takde sebab bisalah..lelaki kat sekolah

"pelajar2 lelaki tolong ikut cikgu...nak suruh angkat barang...pelajar2 perempuan boleh camwhore ok..."

biasalah kan..wanita lembut..takleh angkat barang...susah nak beranak nanti...*alasan*

pergi kem bina semangat ni adalah paling best..nyanyi..nangis..tempat dia cantik boleh feeling2 kat oversea...sepanjang aku dok kat sekolah tu,ni lah kem yang paling best...
ARGHHH!!!!!rindu..time travel machine please....

tak boleh nak bercerita banyak2 pasal kelas nih...sebab aku risau kang over the limite and korang pun taknak baca..biarlah aku and the class jer yang senyum sorang2 bila tengok gambar ni...





and gambar bawah ni i akan senyum sangat2 bila tengok..*sambil menyesal...nape aku berubah*


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


nah amik!!!gambar aku kurus..orang lain habis sekolah semakin mengecut..aku jer semakin berkembang...normal la kan manusia berkembang..yang mengecut jer tak..hahahahah..PAAAANNNGGGGG!!!

5 tweet2:

Useriez said...

zaman skolah adalah paling besh!

dayah sharif said...

lawak gila post hg..hahaha

Shasha Reena said...

ouh hasma....sgt nostalgik la...terharu n rindu kt korg gle vavi..huhu

N. Amely said...

sekolah best :DD

alaa, bestnye berlakon drama, novel phantom best <3

novel form 3, dr jekyll, bace 1 page dah campak balek dlm almari. huhuh.

widda_me said...

@useriez:YUP!!!very the best

@dayah: hahahahah

@shasha:yup..rindu sgt..semua.jom jumpa

@N.AMELY:hahaha.nasb la ktorg tak kena berlakon cter tu...klu tak matikkk la.