BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 25, 2010

WHY SUNMI aka MIMI leave US?????

ok....
that was realy a bad news for me..
REALY!!!
it makes me sick the whole week...

in my opinion...(dah macam buku sekolah)
its ok for her to continue her study in korea but why they pick someone else to replace her FOR 3 YEARS!!!!

oh please JYP!!!
in this 3 years come ,wondergirls must have new songs..
and guess what...
the new WG will sing for sunmi/mimi part...
and IF mimi/sunmi join the group back
people will compare from the way both of them sing...
the worst singer between them will get upset ...

OMG!!!
plz2......
no replacement for MIMI/SUNMI please.....

for sunmi....
i loveeeeeeeee you so much....
i love your "weird" perangai(apa ek perangai dalam english??malas google)

study hard and good luck!!!!

of course i will miss THIS WONDERGIRLS....with sunmi...
*sunmi kiri sekali*

*sunmi will leave wondergirls on february....end of february..

ok dah..kang aku nangis kang..sapa nak pujuk????

p/s:
maka aku sahaja menulis entry ini dalam english sebab peminat wondergirls adalah world wide..maka aku berangan ada satu dunia la akan baca post ni...berangan ok!!!
tapi serius aku sedih sebab aku sukaaaaaaaaaaaaaa sangat dekat sunmi...she's so cute..
sekarang adalah minggu kena bukak youtube and tengok semua video kenangan sunmi..and i know..ramai peminat wondergirls tengah buat macam tu sekarang....


kalau english aku bersepah tolong tegur dalam ym....
ni adalah entry aku in english yang kedua ...
baru belajar..the 3rd is coming..tapi macam takmo publish...adoyai...

::sapa yang nama mimi tiba2 perasan meh dekat sini aku lesing...PERASAN LA KO KAN????
bila aku cakap nama sunmi tak nyempat2 semua nak sambung nama korang kat belakang...debish!!!::

ucapan terakhir KHAS untuk mira aka BFF dan mimie aka IMHEPPIE

2 tweet2:

ashraf said...

baru je popular terus nk smbung stadi? pe cer ni? haha

eD's photography said...

ed suke lagu nobody dorang..huhu