BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 31, 2010

aku makin HHIIIIIITTTTTAAAMMMMM kan????

aku dah tahuuuuuuuuu aku makiiiiin hitam.....
tidak2..lagi diorang nak TEKAN2 keHITAMan kan...

ok...cam nilah....tadi ada orang add aku dalam fb...
aku pun accept tanpa fikir sebab dia perempuan kan...
kalau lelaki aku mau fikir 64 kali kalau nak accept..kan abg ezri???

then aku tanya la sapa...
ada gambar sekolah rendah aku semua so aku pun tanya la dia seperti di bawah..


nampak tak benda yang ditekan kan????

aku makin HIIITAMMMMMM!!!!!!!!!!!!
benci2!!!

kalau nak cakap
"hasma..ko makin gemuk"

fine!!!aku terima..tapi kalau cakap
"hasma..ko makin hitam la...dulu putih sangat"

TIIDDAAAKKK!!!!!!


huhuhuhu..terus sentap!!!

kalau makin gemuk memang la ngaku sebab aku memang sengaja pam badan aku dengan angin kat stesen petronas tu ha..
tapi bila makin hitam tu yang macam bengang sikit..
aku ni hari2 tonyoh muka dengan sabut kelapa tau tak!!!

dah tu pulak bila gi laut confirm aku akan bawak sunblock bagi menBLOCK kan kehitaman jangan datang....

tapi still hitam...
sia2 usaha aku...baik aku kurus...
tapi takleh gak.kalau makin kurus kulit kita mengecut and makin hitam....
tidak..hasmawidda=afrika...

bye!!!nak tanam muka dalam tanah sebab malu!!

5 tweet2:

Nazrin Saad said...

asma, ko makin gemok..

shandye. said...

biar kulit hitam dibakar mentari, asalkan hati putih bak salju.

ok, enough melalut. study!

DeVoTeD LiLy said...

hahaha..
amek beruih tembaga tonyoh weyh..
bersalin kulit teruih nnt..

nazrin: die senang ati la..
biar la die~~~

@ku d! sin!e said...

hitam kan menawan...
xper2...
haha

widda_me said...

@nazrin:abg naz cacat..cacat..cacat

@shandye:hahahha..yes!!study..bila mau trun usha2 latihan usang???

@devoted:hahhaha...cobaaaaa....

tq back up..nazrin mmg gtu..dia terencat akal

@aku di sinie: tak mnwan pun syg i yg hitam ni