BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 1, 2010

HOW MUCH!!!

can u count how much u fall in love????
if u can i clap for you hundred time loh..
aku????hahahha..tak terkira weyh..
wanita ....silap....gadis bermata keranjang seperti aku ni harus la tak terkira
fall in love tu adalah kau jatuh cinta...bukan kau bercinta..sila translate ke bahasa melayu dengan baik..
kang ada yang kata aku playgirl..
helo..aku tak seHOT malikha sherawat nak jadi playgirl memainkan mana2 perasaan lelaki ok..hahha
sapa malikha sherawat???nak aku terang kat cni????tak kuasa aku....google sendiri

biasalah..akibat kecewa tak dapat nak pergi engagement kawan aku....aku mula lah tulis entry kearah2 jiwang...
puas aku ajak protonian(dia jer org suruhan di kulim yang aku ada)...dia kata..

"kalau nak, bayar 300...makan 100..tol minyak 100..upah 100...pergi balik 600"

memang hampeh la kan.....kureng tol....penat aku bagi makan ,dia takmo bawak...

back to tajuk ...suka nar melalut pompuan nih..

can u count how much u fall in love...
korang leh kira tak???
memang hebat la weyh kalau leh kira..

aku ni harusla tak terkira...dari first time bukak mata aku nampak doktor laki..dah jatuh cinta...
hmm...dah tu...pkey sendiri la kan bila dah bergelar gadis sunti bermata gatal ini...
aku plak sekolah campur...bukan sekolah pompuan..lagi la laki belambak2 depan mata ni ha....
mana nak campur jatuh cinta kat laki..

dari segagah2 pelakon hindustan..
secomel2 pelakon korea...seputih2 pelakon taiwan..segentlemen2 pelakon jepun..
sepandai2 adam menari..lu pkey la sendiri...

tak nak kira lagi waiter2 kat restoran....
tol gate boy..casher2 kat tesco,giant,carefour,econsave,parkson,kedai ah seng kat umah bla2 bla2(mati aku nak sebut sume nama mall and kedai...)
laki2 kat umah kenduri...mentara2(orang yang hidang lauk time kenduri) kat umah kenduri...

asal low taste sangat ko nih???

aku tau...ramai yang terus pkey soalan ni kan???
helo???cinta tak mengenal ko keja kat mana..janji duit banyak(ada gak unsur mata duitan)
tipula kalau korang tak penah tersuka kat manusia2 yang aku nyatakan di atas....

hmmm....apa lagi...sila lah nyatakn how much u fall in love dalam blog anda dan tinggalkan link entry ada di dalam blog saya ...
ddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

saya akan memberi hadiah lumayan...
iaitu komen di entry anda itu...(helo..komen itu adalah beharga..aku menghargai pengkomen2 aku)
selamat berjaya

(dah ala2 wat pertandingan la kan)

10 tweet2:

loyal cherries said...

heeee klakarla awk ni..1st skali pndg pun awk dah bleh jatuh cinta.cop!heheh jatuh cinta ngan suka sama x?klo sya 1st time pndg laki at the same tyme good looking i just suka je tgk..lom jth cinta.so bg i just 2 times kot i jatuh cinta.tettttt...

widda_me said...

hahahaha...
hmmm...
haah la...x terpkey lak spal suka...
tp yg pasti klu tgok laki hensem dan2 rasa nk kahwin dgn dia ..
itu jatuh cinta kan???..heheheh
sy klu suka kat permpuan jer..laki mesti kompom jatuh cnta...

Fza.ithu.Zazha said...

aha! comel tol.
gigit idong kang! :P~

widda_me said...

@fza:
comel???

baby_dolphin said...

ahhahaa..wida2,aku nak take part gak contest ko neh wida...terasa nak amik kesempatan nakluahkan perasaan lak..hehe

widda_me said...

@baby dolphin:bleh2..no prob

baby_dolphin said...

weyh...da ciap..agak2..ley dapatt adiah comment emas dari wida 2 x?kehkehkeh

widda_me said...

@baby dolphin:hahahha....confirm boleh

Fatin Razali said...

widda :
kite mmg sejiwe~!
xtvt feberet ialah melihat lelaki kacak yg ade..smbil juge cube mbuatkn gf si kacak jeles sbb si kacak bmaen mate ngan aku..hahahaha

widda_me said...

@fatinrazali:

hahaha....i loike....