BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 22, 2010

Tips Bangun pagi 2

sepatutnya entry ni banyak gamabr tapi..nanti la aku upload...aku tak sempat nak bluetooth kan gambar aku nih...


daripada tips sebelum ni yang berderet2 banyak tu kan???
tips aku kali ni saaaaaaaaangat senang....

ko tak payah tido langsung!!!!

ko ajak kawan2 ko berpeleseran dengan ko...boleh???

maksudnya lepak sepanjang malam tak kisah la kat mana2...
kat fakulti kalau nak lepak pun boleh...
dalam surau nak buat qiamulai pun boleh...

kalau orang tengok ko lepak dengan kawan2 orang akan cakap

"macam ni la budak2 muda zaman sekarang kan???lepak jer"

meh sini!!aku terang sikit kenapa aku lepak2 malam2 buta cam nih dari tak tido???
mai sini.....kalau tak faham gak meh sini aku bagi makan daun...

apa????ingat suka2 la nak lepak buang masa tepi jambatan????

aku sebenarnya ada kelas pukul 8.30...
aku dah set mind aku sepatutnya setiap jumaat aku takde kelas..tapi lecturer aku takde minggu depan so dia buat kelas ganti siap2...

jadi sepatutnya hari jumaat jam 8.30 pagi ni aku tengah struggle nak tido..
tau kenapa struggle????

sebabnya pakcik mesin rumput dok mesin rumput betul2 sebelah tingkap bilik aku...
almaklumlah bilik aku tingkat bawah sekali...
cara menahan bunyi mesin tu macam perasaan nak baling baju kotor sebaldi aku ni sambil cakap

"nah!!!baik ko basuh baju ni dari memekak potong rumput yang tak panjang2 pun"

tapi dah tugas dia kan???
aku kutip la baju tu basuh sendiri...

sekarang ni tengah struggle mata tak mau tido sebab ada hal sikit pukul 10.30 pagi nanti..
update la blog sambil makan tembikai

bye!...nak bagi makan ikan

3 tweet2:

N. Amely said...

kak wida kelaka, hahah :DD

tapi tapi, tips-tips nk bangun pagi yg kak wida post tuh, mmg betul !

prots said...

waaaaa makan tembikai pagi buta..

maner ko cekau ea??


nak dengar tips aku plak???

widda_me said...

@n amely:

ye ker betul???
ada guna jugaklah dok menceceh dalm blog ni..hahha

@prots:
beli kat cafe loh..bukan pagi buta....pkul 11 kowt syg...

xpayah..tips ko stu pun xleh guna!