BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 14, 2010

GAMBAR WIDDA _ME TAK BERTUDUNG!!!TERJAH!!!!!!

dua hari ni aku sangat penat..
peeeeeeeeeeennnnnaaattt!!!

terkinja2 ke kelas dua hari ni...FULL seharian..
dah tu malam2 tergedik2 ke PANGGUNG SENI...untuk teater...
sangat tak bermaya sebab tak cukup tido..
tapi mengupdate blog adalah penting seperti menghadiri ke kelas...
jadi perlu update walaupun penat...
macam nak menetas jantung aku dari badan sebab penat sangat...
tapi takpe..still happy terkinja2 and tergedik2 sana sini

i kan bising2 kat facebook yang sedang sibuk scan gambar lama2...
banyak gila saya dah update..mostly gambar zaman muda ketika tidak bertudung...
untuk pengetahuan ,aku start pakai tudung secara serius bila kakak aku dah kahwin...
maksudnya aku form 3...
sebab aku jenis ikut kakak..bila kakak tekad nak pakai tudung selepas kahwin ,aku pun ikut sekali..
padahal macam takde kaitan azam dia tuh dengan aku kan?????

nah!!!
nak sangat tengok gambar aku tak pakai tudung kan???
nah!!!!!
nanti kata aku kedekut pulak!!



semua tak caya kan?????sebab aku nampak putih yang amat!!!
dah tu pulak nampak comel macam nak gigit2 and cubit2...
ni memang aku ok!!!
sekarang dah gelap sebab transformasi nak berjemur ala2 model kat tengah panas sambil pakai sut mandi muslimah...
sekarang pun comel walaupun badan..hahahahaha.
ok!!!tak lawak bila badan comel dipersendakan..
dah lewat..tido dulu..
KROH...KROH...KROH....KROH....KROH.....................

5 tweet2:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

wah...mcm tu ek muka widda dlu2...hehe...comey...~

mya said...

nasib baik akak dah agak dah. takde la rasa tertipu sangat. he he

widda_me said...

@haeliy:tq....bangga

@mya:hahaha..tq kak mya dtg blog widda lagi....
hahahah....takpe..nnt sy nk tipu lagi...

Cik E said...

okayy! sumpah comel sangat. haha! I terkedu kejap. Teehehe. Oh widda, I've change my blog address btw.

widda_me said...

@cik e:owh..okey...i link kan blik...

mmg nmpak lain i kecik dgn i besar...ntah la np..perubhn hormon mgkin