BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 29, 2010

hari ni hari JUMAAT...i webcam dengan boyfrend i semalam

owh..semalam i webcam dengan boyfrend i....

b....buruk benar ko pakai suar pendek tu...hahaha..kepala lutut dah la besar

boyfriend=kawan lelaki...
aku saja gedik wat caption B kat situ
mak selalu mulut dia cepat jer nak cakap semua budak laki yang pernah datang rumah itu adalah boyfrend..
then bila aku bebel mak akan cakap
"boyfrend tu kan kawan lelaki....awat nak marah mak"
ok fine...aku diam...

macam ni...aku selalu ikut diorang kawan2 teater aku ni gi putrajaya...
then tiba2 semalam my adik junior teater ni tak sihat and taknak lah dia ikut sekali..
nanti lagi tak sihat..dah la seTEAM dengan aku untuk jaga costume ..
yer..pemetasan februari ni aku jaga costume yer..
tapi hari pemetasan aku takde sebab pergi menabur duit di laut(fieldwork)..
then si kawan aku dalam webcam ni invite webcam dia..kelam kabut aku cari tudung...
punya la tak pernah main webcam...rupa2nya aku jer leh view webcam dia...
nyesal gila pakai tudung...
BUTA IT GILA AKU NI.....gelaklah....aku tak nampak pun...

ni je lah update untuk hari ni..
berdoalah otak aku tak jam and leh update benda2 best

4 tweet2:

shandye. said...

okehla tu berym bersama bf. muehehehe... ko bajet ko inesen la tak pernah berwebcam?

harrrggghhhtui!

@ku d! sin!e said...

hehehe..
first tyme wbcme ker?
menarik..

widda_me said...

@shandye:
bukan bf aku lah syg....
aku tak inesen la..aku bangang la bila kawan aku cakap
"kalau ko accept webcam aku ko nmpak aku jer...aku tak nampak ko.."

aku rasa diperbodohkan..terus campak tudung and buat tarian britney spears..hahah

@aku disini:yup...hahhaa

Adam said...

wida busuk~~